Scientific 7 minutes workout: Όλη η γυμναστική σου σε επτά λεπτά!


Όσο καλή και να είναι η γυμναστική για την υγεία μας, εμπεριέχει και ένα μεγάλο πρόβλημα. Είναι βαρετή! Πρέπει να ντυθείς, να πας για τρέξιμο ή στο γυμναστήριο, να κάνεις τα ίδια και τα ίδια αλλά το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τα κάνεις πολλή ώρα. Αυτό έρχεται να αλλάξει με το Scientific 7 minutes workout, μια νέα επιστημονική μέθοδο για τους πολυάσχολους ανθρώπους που δεν έχουν τα κλασσικά 30 λεπτά την ημέρα για να γυμναστούν σωστά.


Αυτό που προσφέρει η εφαρμογή είναι ένα συμπαγές πρόγραμμα γυμναστικής για όλο το σώμα, με βασικές ασκήσεις οι οποίες συνοδεύονται από διαλείμματα 5, 10 ή 15 δευτερολέπτων. Όλο το πρόγραμμα διαρκεί επτά λεπτά και μπορεί να γίνει οπουδήποτε καθώς για βάρη χρησιμοποιούμε το βάρος του σώματός μας ενώ από όργανα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια καρέκλα.


Προφανώς όσοι δεν πηγαίνουν γυμναστήριο είναι αρχάριοι, έτσι ένα επτάλεπτο σετ είναι αρκετό. Αν όμως δούμε ότι δυναμώνουμε σιγά σιγά και μας φαίνεται εύκολο, μπορούμε να το κάνουμε το πρόγραμμα δύο και τρεις φορές την ίδια μέρα.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, η μια δωρεάν και η άλλη επί πληρωμή με επιπλέον χαρακτηριστικό την καταγραφή ιστορικού. Σηκωθείτε λοιπόν από τον καναπέ, στήστε το κινητό σας, κάντε επτά λεπτά γυμναστικής τη μέρα και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα σωματικά και ψυχολογικά.

Θα το βρείτε στο Play Store.

Σχόλια

  1. Θα το κατεβάσω μπας και φιλοτιμηθώ... (Λέμε τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξυπνο σαν εφαρμογή...επικίνδυνο στην πράξη, αλοίμονο (στους μυς και στα κοκκαλάκια) όποιου εμπιστευτεί ένα application για την μυική του τόνωση και εκγύμναση γενικότερα. Υπάρχουν τόσες κατηγορίες ατόμων με συγκεκριμένα μυοσκελετικά προβλήματα (που ίσως να μην γνωρίζουν κιόλας) που στο βωμό των γρήγορων αποτελεσμάτων ακολουθούν ότι βρεθεί. Το αποτέλεσμα???...Κακώσεις και επιπλέον προβλήματα. Δυστυχώς όσοι γνωρίζουν πως να εκτελέσουν "σωστά" (είναι σχετικό και αυτό) κάποιες ασκήσεις δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από ένα app. Από την άλλη όσοι δεν ξέρουν και θέλουν το γρήγορο θα την πατήσουν. Γενικότερα (προσωπική άποψη) μου θυμίζει πολύ εταιρεία τύπου Taste And Diet κάνουμε θαύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι σαν το personal training Αστέρη. Νομίζω όμως ότι το πας πολύ μακριά. Οι ασκήσεις είναι απλές και εύκολες, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter