Ξεκίνησε η παγκόσμια διάθεση της υπηρεσίας My Xperia από τη Sony


Εδώ και έξι περίπου μήνες η Sony ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία "Find my Phone" με την οποία θα μπορούμε να εντοπίσουμε τη χαμένη μας συσκευή, να την κλειδώσουμε αλλά και να διαγράψουμε τα δεδομένα μας από αυτή.

Μέχρι σήμερα ήταν σε δοκιμαστική έκδοση για λίγους και εκλεκτούς όμως αρχίζει σιγά σιγά η παγκόσμια διάθεσή της, η οποία και θα ολοκληρωθεί εντός ολίγων εβδομάδων. Αν διαθέτετε συσκευή του 2012 και έπειτα, μπορείτε ήδη να κάνετε εγγραφή με το Google λογαριασμό σας στη σελίδα myxperia.sonymobile.com αλλά ελπίζουμε να μη σας χρειαστεί ποτέ.

Σχόλια

  1. chris κατι ασχετω τωρα.
    το sony xperia p αξιζει για αγορα γιατι το θελω για "βαρια" παιχνιδια και να μην κολλαει.ευχαριστω παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για βαριά παιχνίδια δεν είναι. Είναι όμως ένα καλό τηλέφωνο αν το βρεις στα 180€.

      Διαγραφή
  2. ρε παιδια ξερει κανεις που ειναι διαθεσιμο το xperia p???? γιατι οπου κοιταω λεει μετα τις 20 αυγουστου.Μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις με αυτο το θεμα γιατι θελω να αγορασω το κινητο Η εαν ειναι κανα καλο κινητο μεχρι 190ευρω.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.