Καλοκαιρινές προτάσεις στο Android για τις διακοπές μας


Δεν ξέρω αν υπέπεσε στην αντίληψή σας αλλά το καλοκαιράκι έφτασε και αν το tablet ή το smartphone έχει γίνει το... τρίτο χέρι σας (τρίτο πόδι είναι άλλο), έχουμε να σας προτείνουμε μερικές εφαρμογές για τις διακοπές αλλά και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Χάρτης & τουριστικός οδηγός


Το πρώτο πράγμα στο ταξίδι είναι η διαδρομή η οποία πολλές φορές είναι καλύτερη από τον προορισμό. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το Google Maps για να φτάσετε άνετα και χωρίς να χαθείτε ενώ μην ξεχάσετε να κατεβάσετε από το σπίτι το χάρτη στη μνήμη της συσκευής για να χρεωθείτε όσο το δυνατόν λιγότερο. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κατεβάσετε και την trial έκδοση μιας επί πληρωμή εφαρμογής πλοήγησης και να κάνετε τη δουλειά σας για μια εβδομάδα.

Αφού φτάσετε θα χρειαστείτε και έναν τουριστικό οδηγό για να δείτε τα αξιοθέατα. Για αυτό το σκοπό υπάρχει η σειρά της Marinet με πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ καλή δουλειά έχουν κάνει επίσης η Vodafone και η Wind σε αυτό τον τομέα.

Ενημέρωση

Ξαπλώστρα χωρίς αθλητική εφημερίδα δεν γίνεται. Τέλος! Γιατί όμως να ψάχνεσαι να αγοράσεις όταν μπορείς να λάβεις όλη την ενημέρωση στην Android συσκευή σου; Πριν ξεκινήσετε λοιπόν, ρυθμίστε στην αγαπημένη σας ειδησεογραφική εφαρμογή όπως το Currents ή το Flipboard, τις ιστοσελίδες από τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε και τα νέα θα έρθουν μόνα τους δωρεάν. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και το Dr. Android έτσι;

Παιχνίδι

Βαρέθηκες να διαβάζεις, έκανες τη βουτιά σου και βγήκες να στεγνώσεις. Ευκαιρία για ένα καλοκαιρινό παιχνιδάκι και δεν υπάρχει πιο φρέσκο από το Where's My Mickey? της γνωστής σειράς Where's My Water?. Απλό, εύκολο και κολλητικό, ότι πρέπει για το χαλάρωμα στην ξαπλώστρα.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο κλασικό για την παραλία, υπάρχει και το Crossed Words με ελληνικά σταυρόλεξα που δεν τελειώνουν ποτέ αφού δημιουργούνται νέα τη στιγμή που πατάμε να ξεκινήσουμε!

Αυτά φυσικά για τις βαρετές στιγμές των διακοπών. Προτιμήστε να παίξετε ρακέτες, beach volley και να κολυμπήσετε. Έλα να αρχίζουν οι άδειες...

Σχόλια

  1. χαχα αυτό με το "τρίτο χέρι - πόδι" θεϊκό!! Α ρε Chris!!!!

    Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!! (Λουκουμάδες έχωωωωωωω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσον αφορα το θεμα της πλοηγησης να συμπληρωσω σαν δωρεαν λυση ττην free εκδοση του co pilot οπου εχεις κανονικα το χαρτη σου στη συσκευη με καμερες και pois και κανονικη οπτικη μονο πλοηγηση δηλαδη δεν εχεις φωνη να σου λεει που να πας αλλα στην οθονη η πλοηγηση γινεται κανονικα με βελη που δειχνουν την πορεια και ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter