Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Hi App Lock: Ο εύκολος τρόπος για να κλειδώσεις τις εφαρμογές σουΤα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα προσωπικά δεδομένα μαζεύονται στα κινητά μας και η προστασία τους θα πρέπει να είναι το πρώτο μας μέλημα  Εκτός από το κλείδωμα της συσκευής είναι γνωστό ότι μπορούμε να κλειδώσουμε και την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, κάτι που κάνει το Hi App Lock που θα παρουσιάσουμε σήμερα, με ιδιαίτερη ευκολία.


Όπως μας ενημερώνει ο δημιουργός, το Hi App Lock σε σχέση με άλλες εφαρμογές του είδους είναι ευκολότερο στη χρήση, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και μνήμη RAM και δε φαίνεται να έχει άδικο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσουμε έναν κεντρικό κωδικό και να επιλέξουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να κλειδώσουμε στην καρτέλα "Lock App". Απλά πράγματα. Από κει και πέρα οι μόνες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε είναι αν θέλουμε να ξεκινάει αυτόματα κατά την εκκίνηση και να εξαφανίσουμε το εικονίδιο στη notification bar.


Διαθέτει και το δικό του widget για γρήγορα κλειδώματα, μπορεί να κλειδώσει τις ρυθμίσεις συστήματος, το Play Store, δεν μπορεί να γίνει  kill από task killer και φυσικά δεν μπορεί να αφαιρεθεί από το σύστημα χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Έτσι, ο επόμενος φίλος που θα μου φέρει τη συσκευή του για review, μπορεί να το εγκαταστήσει και να κλειδώσει όσα δε θέλει να φαίνονται (χαχαχαχα).

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store, ενώ διαθέτει και ένα premium key το οποίο ξεκλειδώνει επιπλέον δυνατότητες με κόστος στο 1.51 ευρώ για λίγο καιρό.

0 στο: "Hi App Lock: Ο εύκολος τρόπος για να κλειδώσεις τις εφαρμογές σου"