Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Hero Forge: Μάχες σώμα με σώμα και Mahjong συνδυάζονται; Εννοείται!


Πώς θα σας φαινόταν να πλακώνατε στο ξύλο τους φίλους σας και παράλληλα να ακονίζετε το μυαλό σας λύνοντας γρίφους; Με το Hero Forge στο Android όλα γίνονται! Πρόκειται για ένα παιχνίδι με προσωπικές μονομαχίες τις οποίες δίνουμε με το μυαλό αφού πρέπει να λύσουμε κύβους Mahjong για να τα καταφέρουμε.

Ξεκινάμε διαλέγοντας τον ήρωά μας τον οποίο μπορούμε να ντύσουμε και να εξοπλίσουμε με το χρυσάφι που κερδίζουμε από τις μάχες. Μπορούμε επίσης αν ορίσουμε και κάποιες ειδικές κινήσεις άμυνας και επίθεσης τις οποίες αν χρησιμοποιήσουμε σωστά, η νίκη θα είναι σίγουρη.


Αφού βρούμε το υποψήφιο θύμα μέσω Google+ ή NFC, είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε σε μάχες τριών γύρων εκτός και αν έχετε όρεξη για K.O. Στην αρχή κάθε γύρου θα εμφανιστεί ένας κύβος Mahjong τον οποίο πρέπει να λύσουμε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ανάλογα με τις δυάδες που επιλέγουμε, ο παίκτης μας θα κάνει και τις ανάλογες κινήσεις άμυνας ή επίθεσης, άρα όσο περισσότερο από τον κύβο μπορέσουμε να λύσουμε, τόσο περισσότερες κινήσεις θα κάνει ο παίχτης μας. Περίπλοκο αλλά πολύ ενδιαφέρον!


Φυσικά υπάρχουν και τα ανάλογα leaderboard για να κοκορεύεστε στους φίλους σας αν κάνετε login μέσω Google+, ενώ οι αγώνες μπορεί να είναι live αλλά και μεταχρονολογημένοι. Είναι λοιπόν ένα φανταστικό multiplayer παιχνίδι που τα έχει όλα και θα σας κρατήσει για πολύ καιρό. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα το βρούμε δωρεάν.

Κατεβάστε το από το Play Store.

0 στο: "Hero Forge: Μάχες σώμα με σώμα και Mahjong συνδυάζονται; Εννοείται!"