Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Real Boxing: Όταν λέμε Real... το εννοούμε! [Βιντεο]


Δεν υπάρχουν και πολλά είδη παιχνιδιών που να λείπουν από το Android και με τη βοήθεια του Real Boxing έκλεισε άλλη μια κατηγορία με έναν άξιο εκπρόσωπο. Πόσο καλό μπορεί να είναι όμως ένα παιχνίδι πυγμαχίας σε φορητή συσκευή με οθόνη αφής; Εξαιρετικό!

Γραφικά; Ήχος; Χειρισμός; Πληρότητα παιχνιδιού; Όλα απίθανα! Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς και θα το σχολιάσουμε παρακάτω.


Ξεκινώντας από τα γραφικά είναι γνωστό πλέον ότι ο Tegra 3 κάνει παπάδες, έτσι και στο Real Boxing όλα φαίνονται μαγικά φυσικά και με τη βοήθεια της μηχανής Unreal. Οι κινήσεις, οι υφές και τα... ιπτάμενα αίματα είναι πιο φυσικά από ποτέ ενώ ο ήχος έρχεται να συμπληρώσει την όλη εμπειρία κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ότι είσαι εκεί, πίσω από τον ώμο του μποξέρ.

Ο χειρισμός είναι απλός και απόλυτα φυσικός, με τα πατήματα και τις χειρονομίες να δένουν εξαιρετικά μεταξύ τους. Είναι εύκολο να το μάθεις αλλά δύσκολο να παλέψεις καθώς από τους πρώτους κιόλας αγώνες οι αντίπαλοι είναι αρκετά δυνατοί και έξυπνοι. Όποτε χάνεις λοιπόν δεν ξενερώνεις και αυτό συμβαίνει γιατί ο αντίπαλος είναι απλά καλύτερος και δε φταίει σε καμία περίπτωση ο χειρισμός.


Τέλος τα τουρνουά, η καριέρα αλλά και τα ωραία μίνι παιχνίδια στην προπόνηση θα το κάνουν να φωλιάσει στη συσκευή μας για πολύ καιρό. Συνδυαστικά λοιπόν είναι ένα πλήρες παιχνίδι το οποίο είναι πολύ καλοφτιαγμένο και σίγουρα αξίζει η αγορά του.

Αν διαθέτετε Tegra συσκευή, θα το βρείτε με 4,49€ στο Play Store.

2 στο: "Real Boxing: Όταν λέμε Real... το εννοούμε! [Βιντεο]"