Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Into The Dead: Ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις είναι να τρέξεις!


Διανύουμε μία περίοδο άνθισης των running παιχνιδιών στο Android αλλά όπως έχετε καταλάβει δε βρίσκουμε κανένα ενδιαφέρον σε αυτά, για αυτό και δεν έχουμε παρουσιάσει κανένα μέχρι στιγμής. Φωτεινή ίσως εξαίρεση το ατμοσφαιρικό Into The Dead, το οποίο μας προκαλεί να μάθουμε  πόσο θα επιζούσαμε σε ένα μεταποκαλυπτικό περιβάλλον αν ήταν αλήθεια;

Όλα ξεκινούν όταν ξυπνάμε μετά την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο είμαστε επιβάτες με τα ζόμπι να μας έχουν ήδη περιτριγυρίσει. Εκεί αρχίζει το τρέξιμο σα να μην υπάρχει αύριο και ο μόνος τρόπος για να σωθούμε είναι να στρίβουμε δεξιά και αριστερά για να τα αποφύγουμε. Στην πορεία θα συναντήσουμε κιβώτια με όπλα τα οποία είναι ζωτικής σημασίας... στην κυριολεξία. Μπορούμε λοιπόν να πυροβολήσουμε τα ζόμπι που αδυνατούμε να αποφύγουμε μέχρι φυσικά να τελειώσουν οι σφαίρες. Όπως καταλαβαίνετε όλα τελειώνουν όταν πέσουμε στην αγκαλιά ενός ερωτευμένου ζόμπι και μας φιλήσει στο στόμα... με μανία.


Σκοπός του παιχνιδιού είναι να διανύσουμε όσα περισσότερα μέτρα μπορούμε και για να το καταφέρουμε, ξεκλειδώνουμε κάποια "κατορθώματα" (achievements) τα οποία μας δίνουν χρήματα για να αγοράσουμε όπλα και άλλα πράγματα καθώς και να ενεργοποιήσουμε κάποια από τα δωράκια (perks) που μας βοηθούν να φτάσουμε μακρύτερα.


Είναι εύκολο στο χειρισμό αλλά δύσκολο να το παίξεις καθώς απαιτεί συγκέντρωση, διαθέτει πανέμορφο σκοτεινό περιβάλλον και ο ήχος του σε βάζει μέσα στο παιχνίδι. Ότι πρέπει για τους λάτρεις του The Walking Dead.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Into The Dead: Ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις είναι να τρέξεις!"