Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Gamefront: Το απόλυτο βοήθημα για τους gamer είναι εδώ!


Πες την αλήθεια, όσο δεινός gamer και να είσαι, κάποια στιγμή στη ζωή σου έριξες μια ματιά σε ένα walkthrough για να περάσεις κάποια πίστα σωστά; Το πρόβλημα είναι όμως ότι αναγκάζεσαι να ανοίξεις τον υπολογιστή σου, να ψάξεις, να δεις διάφορα βίντεο σχετικά ή άσχετα και τέλος πάντων να φας την πολύτιμη ώρα σου ψάχνοντας και όχι παίζοντας. Αυτά λοιπόν ανήκουν στο παρελθόν με την έλευση του Gamefront στο Android.

Πρόκειται για την εφαρμογή της γνωστής σελίδας Gamefront με την οποία έχουμε με λίγα tap πάνω από 3000 video walkthrough για τα γνωστότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν στις κονσόλες μας. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία προσωποποιημένη κεντρική σελίδα με τα παιχνίδια που παίζουμε αυτό τον καιρό και έτσι να έχουμε άμεσα τη λύση στο πρόβλημά μας.


Τα βίντεο είναι χωρισμένα σε κομμάτια και οι τίτλοι τους είναι κατατοπιστικοί για να μη χάνουμε χρόνο και να βρίσκουμε τη λύση εύκολα και γρήγορα. Μπορούμε επίσης να ενημερωθούμε για τα νεότερα walkthrough αλλά και για τα δημοφιλέστερα παιχνίδια αν ψάχνουμε ιδέες για το τι να νοικιάσουμε ή να αγοράσουμε.

Είναι συνολικά μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή, με πολύ ποιοτικά και επεξηγηματικά βίντεο. Αξίζει να τη δοκιμάσετε και να θυμάστε: "Ο χρόνος του gamer είναι πολύτιμος. Μην τον ενοχλείτε όταν παίζει."

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Gamefront: Το απόλυτο βοήθημα για τους gamer είναι εδώ!"