Ο Doctor ανοίγει γραφείο πρώτων βοηθειών για όσους χρειάζονται άμεσες απαντήσεις!


Το ιατρείο μας, όπως όλοι θα έχετε προσέξει μέχρι τώρα, άλλαξε ντιζάιν! Οι αλλαγές όμως δε σταματούν στην εμφάνιση... Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε μία νέα, μόνιμη στήλη για επείγοντα περιστατικά που χρειάζονται πρώτες βοήθειες. Που θα τη βρείτε; Πάνω αριστερά, όπως βλέπετε και στην εικόνα.

Παρατηρήσαμε πως τα θέματα που ταλανίζουν τον καημένο αρχάριο χρήστη Android είναι πολλά και αποφασίσαμε να τον διευκολύνουμε λίγο στην αναζήτησή του για απαντήσεις. Αφού λοιπόν ψάξαμε, ρωτήσαμε και ξεψαχνίσαμε τις ερωτήσεις που μας κάνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, δημιουργήσαμε τις "Πρώτες βοήθειες". Εκεί θα βρείτε τα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες στο Android, μαζί με τις προτεινόμενες λύσεις τους φυσικά. Η λίστα θα ανανεώνεται με νέες λύσεις και προτάσεις σε καθημερινά προβλήματα που θα πέφτουν στην αντίληψή μας και μη διστάσετε και εσείς να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε κάποιο πρόβλημα.



Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό που προσθέσαμε για τα μάτια σας μόνο είναι και το widget των αναβαθμίσεων στην πλαϊνή μπάρα. Καθημερινά θα συμπληρώνουμε εκεί ποιες συσκευές αναβαθμίζονται και πότε, για να μη χρειάζεται να ψάχνετε στο χαμό της αρθρογραφίας αν έχει αναφερθεί κάπου το δικό σας μοντέλο (τωρινό ή μελλοντικό).

Οι νέες στήλες στη διάθεσή σας λοιπόν! Εκμεταλλευτείτε τις!

Σχόλια

  1. Ένα βήμα μπροστά από όλους ο... Doctor!!!
    Νομίζω ότι πραγματικά θα βοηθήσει πολύ κόσμο η νέα στήλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Doctor φακελάκι θα παίρνεις;Αν ναι, να σου στείλω με e-mail τον φάκελο μου system/build.prop!Χαχαχα!Πάντως πέρα από την πλάκα Χρήστο μετά την ανανέωση του site σε βλέπω πιο ορεξάτο από ποτέ!Χαίρομαι που αυτή τη στήλη στην είχα προτείνει με mail μου.Απλώς εσύ ακούς γνώμες και τις απογειώνεις στην πράξη!Πιο πολύ χαίρομαι όμως που βλέπω νέο κόσμο εδώ,όπως σου έγραψα και στο mail ο κόσμος αναγνωρίζει ήθος,ποιότητα και γνώσεις φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα βαρεθεί το παλιό theme είναι η αλήθεια. Όσον αφορά την όρεξη είναι η ίδια, απλά τον τελευταίο καιρό είχαμε καλές ιδέες.

      Διαγραφή
  3. Γιατρέ, το ανδροειδές μου πονάει!! Ωραίες προσθήκες :)
    μια ερώτηση μόνο: για οτιδήποτε -άσχετο με άρθρα, offtopic- στέλνουμε mail; μήπως κάπως να υπήρχε ένα box για τέτοιες "χύμα" ερωτήσεις, ιδέες; (μπορεί βέβαια να είναι και τζάμπα κόπος/ χώρος στη σελίδα το τελευταίο).. απλά πχ με mail πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να απαντήσετε έναν-έναν... λέω τώρα εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που περιγράφεις είναι forum και δεν το βλέπω να γίνεται. Μπορείς να απευθυνθείς στην κοινότητα του G+ αν θέλεις βοήθεια, αλλιώς μέσω email για να γνωριζόμαστε κιόλας.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο. Το φαντάστηκα κάπως σαν "πλαϊνό chat" αλλά πάλι θα γινόταν ψιλό-χαμός (και θα έψαχνες να βρεις την σωστή απάντηση), άσε που θα ήταν και λίγο μπελάς στο κεφάλι σας (εδώ απαντάτε σε όλα τα comments - εκπληκτικό θα έλεγα ;) να'στε καλά - γιατρός και "γιατρέσσα" χαχα )

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες