Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Vybe: Αισθανθείτε ποιος σας καλεί με τη βοήθεια της δόνησης!


Από την πρώτη κιόλας μέρα εμφάνισης των κινητών τηλεφώνων έχουμε συνηθίσει στην ιδέα να προσθέτουμε διαφορετικό ήχο κλήσης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κανείς δε σκέφτηκε όμως ότι το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με τη δόνηση... μέχρι σήμερα. Παρουσιάζουμε λοιπόν το Vybe, μία εφαρμογή η οποία μας επιτρέπει να φτιάξουμε τα δικά μας pattern δόνησης και να τα αναθέσουμε σε όποια επαφή θέλουμε.

Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή. Πατάμε το πλήκτρο Rec και "ηχογραφούμε" τη δόνησή μας πιέζοντας το κεντρικό πλήκτρο όπως θα κάναμε σε έναν τηλέγραφο, στέλνοντας σήματα μορς. Έπειτα αποθηκεύουμε το pattern που δημιουργήσαμε, το ορίζουμε στην επαφή που θέλουμε και όλα είναι έτοιμα. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να μας καλέσουν για να αισθανθούμε ποιος είναι!


Επειδή πολλά μπορούν να μαζευτούν στη λίστα μας και επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα ονομασίας τους, το Vybe προσφέρει ένα ξεχωριστό γράφημα για κάθε pattern που δημιουργούμε ξεχωριστά, το οποίο βοηθάει να τα ξεχωρίσουμε, αρκεί να μη μοιάζει με τα υπόλοιπα.

Είναι λοιπόν μία πάρα πολύ καλή ιδέα και ήδη έχω ξεκινήσει να δημιουργώ τα theme των αγαπημένων μου ταινιών σε δόνηση! Χρησιμοποιήστε το σωστά και δε θα χρειαστεί ποτέ να βγάλετε το κινητό σας από την τσέπη για να δείτε ποιος σας καλεί (οι γυναίκες ατυχήσατε γιατί κουβαλάτε τσάντες!).

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Vybe: Αισθανθείτε ποιος σας καλεί με τη βοήθεια της δόνησης!"