Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

PUK: Το παιχνίδι που ξεχωρίζει τους άντρες από τα... γατάκια!


Όλοι έχουμε παίξει στο παρελθόν παιχνίδια με τα οποία μας πέρασε από το μυαλό να πετάξουμε το κινητό μας στον τοίχο από τα νεύρα. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το βασιλιά τους! Το PUK θα σου αρέσει τόσο πολύ για να σε κάνει να το αγοράσεις και θα το μισήσεις εξίσου που μπορεί να σπάσεις το κινητό σου παίζοντάς το.

Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα εναλλακτικό Angry Birds το οποίο απαιτεί ταχύτητα, συγκέντρωση, σημάδι και αντοχή. Ο παραλληλισμός με το Angry Birds γίνεται λόγω χειρισμού καθώς πετάμε το puk στην πίστα τραβώντας μια αόρατη σφεντόνα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καθαρίσουμε την πίστα από τους στρόγγυλους κύκλους χτυπώντας τους με τα puk που διαθέτουμε, πριν τελειώσει ο χρόνος (ο οποίος είναι ελάχιστος). Αν το ένα από τα puk αστοχήσει αλλά επιστρέψει στη βάση, μπορούμε να το ξαναρίξουμε, αν όμως δεν επιστρέψει, έχουμε τη δυνατότητα να κουνήσουμε τη συσκευή μας για να το σπρώξουμε λίγο παραπέρα!


Το κορυφαίο από όλα είναι το γεγονός ότι έχεις μόνο μία ζωή! Έχασες; Ξεκινάς από την αρχή! Μεταξύ των 1000 επιπέδων που διαθέτει, όλο και κάπου θα υπάρχει ένα "μαξιλαράκι" καθώς δε γίνεται να το παίξεις μονοκοπανιά, αλλά από την άλλη είναι τόσο τρελό και γρήγορο το concept που μπορεί και να είναι ψέμα. Ευτυχώς όμως υπάρχει και η παύση για να ξεκουράσουμε για λίγο τα μάτια μας από ο πολύ πορτοκαλί.

Θα το αγαπήσετε, θα το μισήσετε, θα χαρείτε, θα τσατιστείτε αλλά σίγουρα αυτός που θα καταφέρει το μεγαλύτερο σκορ, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Θα το βρείτε με 0,81€ στο Play Store.

0 στο: "PUK: Το παιχνίδι που ξεχωρίζει τους άντρες από τα... γατάκια!"