Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Oil Rush: Το νέο, πανέμορφο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το πετρέλαιο.


Σε μια μεταποκαλυπτική Γη όπου οι πάγοι έχουν λιώσει, το πολυτιμότερο αγαθό είναι μόνο το πετρέλαιο. Αυτός που θα κατακτήσει τις πετρελαιοπηγές θα επιζήσει και είναι πολλοί αυτοί που τις ορέγονται. Αυτό είναι το Oil Rush, το παιχνίδι έκπληξη της περασμένης χρονιάς το οποίο έφτασε και στο Android.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής με εκπληκτικά γραφικά φτιαγμένα με τη μηχανή της Unigine. Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε τις πετρελαιοπηγές του χάρτη στέλνοντας τα στρατεύματά μας σε αυτές, με προσοχή όμως γιατί κρύβονται και άλλες ομάδες σε αυτόν που περιμένουν να επιτεθούν στις δικές μας.


Κάθε βάση έχει και τα δικά της χαρακτηριστικά. Κάποιες δημιουργούν στρατιώτες σε jet ski, άλλες μικρά πλοιάρια και άλλες αεροπλάνα τα οποία χρησιμοποιούμε στη μάχη για την κατάκτηση του χάρτη. Διεκδικούμε λοιπόν τις βάσεις που θα μας δώσουν καλύτερα όπλα για να έχουμε το πάνω χέρι και προχωράμε στέλνοντας ένα ποσοστό ή όλες τις δυνάμεις μας στην επόμενη βάση, τις οποίες μπορούμε να δυναμώσουμε αγοράζοντας  power-up.

Αυτό που ξεχωρίζει φυσικά είναι τα εκπληκτικά γραφικά του που όμοιά του δεν έχουμε ξαναδεί στο Android. Χαρακτηριστική είναι η ποιότητα του νερού και τα ηλιοβασιλέματα που είναι μαγικά. Στη Demo έκδοσή του μπορούμε να παίξουμε μόνο Quick Game ενώ στην πλήρη έκδοση έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε 15 χάρτες και ολόκληρη την ιστορία του παιχνιδιού.


Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το Eufloria HD με πολύ καλύτερα γραφικά. Διατίθεται προς το παρόν μόνο για συσκευές με Snapdragon επεξεργαστές και σε δύο εκδόσεις:

0 στο: "Oil Rush: Το νέο, πανέμορφο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το πετρέλαιο."