Let's create! Pottery: Άνοιξε και εσύ το δικό σου μαγαζάκι αγγειοπλαστικής!


Έχουμε παρουσιάσει πολλά πρωτότυπα παιχνίδια κατά καιρούς όμως δεν πήγαινε το χέρι μου να γράψω δυο λόγια για το Let's create! Pottery. Σκεφτόμουν "Έλα μωρέ τώρα, ποιος ενδιαφέρεται να φτιάχνει ψηφιακά βαζάκια χωρίς λόγο;" και όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ότι φαίνεται αρχικά.

Αν αφήσουμε ασχολίαστα τα εξαιρετικά 3D γραφικά που σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα και την κίνηση του φόντου με το γυροσκόπιο της συσκευής που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι εκεί, το παιχνίδι έχει ένα απλό αλλά εθιστικό story για να ακολουθήσουμε. Ξεκινάμε ως ένας ερασιτέχνης δημιουργός, ο οποίος πουλάει τα δημιουργήματά του μέσω δημοπρασιών. Με τα χρήματα που κερδίζουμε μπορούμε να αγοράσουμε χρώματα, πηλό και άλλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.


Σύντομα θα γίνουμε γνωστοί για την καλή δουλειά μας και τα email θα έρχονται βροχή από παραγγελίες πελατών που θέλουν να μιμηθούμε έργα τέχνης τα οποία έχουν δει σε γνωστά μουσεία. Έχοντας τη φωτογραφία στα χέρια μας, προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται σε σχήμα και χρώμα, συμπληρώνοντας τα πέντε αστέρια για κάθε κατηγορία. Μετά το τέλος της διαδικασίας, στέλνουμε το δημιούργημά μας και πληρωνόμαστε.

Το παιχνίδι μας προσφέρει πλήρη ελευθερία. Μπορούμε να φτιάξουμε και να πουλήσουμε δικά μας έργα ή τα έργα που ζητούν οι πελάτες, μπορούμε επίσης να σταματήσουμε τη διαδικασία στη μέση για να επισκεφτούμε το μαγαζάκι και να προμηθευτούμε ένα υλικό που έχουμε ξεχάσει, αλλά αν ψηθεί ο πηλός, δεν υπάρχει δυνατότητα για διορθώσεις.


Αν πάλι έχετε φτιάξει κάτι που σας αρέσει υπερβολικά, έχει προβλεφθεί και αυτό. Το παιχνίδι διαθέτει το εξωπραγματικό χαρακτηριστικό του 3D printing! Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να παραγγείλουμε από τη "μαμά" εταιρία τα δημιουργήματά μας σε τρία μεγέθη τα οποία θα αποσταλούν στο σπίτι μας, για να τα έχουμε μέχρι να τα σπάσει ο μικρός!


Πραγματικά δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο πολύ από το κατά τα άλλα βαρετό (κατά τη γνώμη μου) χόμπι της αγγειοπλαστικής. Αν σας κίνησα το ενδιαφέρον μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τη Lite έκδοση από το Play Store και αν τελικά σας αρέσει αν αγοράσετε τη full έκδοση με 1.79€ επίσης από το Play Store.

Ευχαριστίες: +ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες