Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

The Curse: 100 γρίφοι για να να σώσεις τον κόσμο από την κατάρα!


Έχεις πάει στη βιβλιοθήκη για διάβασμα και ψάχνεις στα ράφια για κανένα φιλικό ανάγνωσμα να περάσεις την ώρα σου. Το μάτι σου όμως καρφώνεται σε ένα παλιό, μαύρο και κλειδωμένο βιβλίο. Ενώ έχεις δει άπειρες ταινίες τρόμου και ξέρεις ότι αυτό δεν μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη, το παίρνεις στα χέρια σου και το ανοίγεις.

Συγχαρητήρια, εύγε και μπράβο! Μόλις απελευθέρωσες ένα κακό πνεύμα το οποίο έχει ως σκοπό να καταστρέψει τη Γη (καλέ τι ωραία!). Ο τρόπος για να το σταματήσεις είναι ένας και μοναδικός: Λύσε τους 100 γρίφους που κρύβονται στις αντίστοιχες σελίδες του βιβλίου και σώσε μας βρε αδερφέ!

Αυτό λοιπόν είναι το The Curse, ένα παιχνίδι γρίφων για ιδιαίτερα προχωρημένους λύτες. Στις σελίδες αυτού του interactive βιβλίου θα βρείτε απίστευτες σπαζοκεφαλιές που όμοιές τους δεν έχετε ξαναδεί στο Android. Τρίλιζες, αινίγματα, τάγκραμ, pattern, ιερογλυφικά και ότι πιο δύσκολο υπάρχει, βρίσκεται σίγουρα εκεί μέσα. Όπως πάντα ξεκινάμε από εύκολα πράγματα αλλά θα διαπιστώσουμε πολύ σύντομα ότι το επίπεδο αυξάνεται ραγδαία! Το μόνο που ίσως δεν καταφέρουμε να λύσουμε είναι τα αινίγματα τα οποία είναι στα αγγλικά και δεν έχουν ιδιαίτερη συγγένεια με τα αντίστοιχα ελληνικά.


Το σενάριό του είναι πολύ πρωτότυπο και είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν τους άντρες από τα γατάκια! Αξίζει να πούμε επίσης ότι δε φτάνει που έχουμε τον πόνο μας να σώσουμε τον κόσμο, ο τύπος που ελευθερώσαμε πετάγεται κάθε τρεις και λίγο και μας ειρωνεύεται στα μούτρα! Ουστ! Έτσι το παιχνίδι αποκτά και έναν αστείο χαρακτήρα με τα καυστικά σχόλια του πνεύματος.

Αν λοιπόν πραγματικά νομίζετε ότι ξέρετε από γρίφους, κατεβάστε το από το Play Store με 1.48€.

15 στο: "The Curse: 100 γρίφοι για να να σώσεις τον κόσμο από την κατάρα!"