Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Super Sync Sports: Μία φρέσκια ιδέα για multiplayer παιχνίδι μέσω του Chrome από τη Google


Η Google κάθε μέρα μας εκπλήσσει με τις φρέσκες ιδέες της σε όλους τους τομείς και από χθες έχει κάτι νέο να μας προτείνει και στον τομέα των multiplayer παιχνιδιών. Ο λόγος για το Super Sync Sports, ένα παιχνίδι που παίζεται μέσω του Chrome και δε χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση σε καμία συσκευή!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με θέμα το τρίαθλο, στο οποίο μπορούμε να διαγωνιστούμε στο τρέξιμο, την κολύμβηση και την ποδηλασία, μόνοι ή με τους φίλους μας. Για να το παίξουμε, χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή μας ως κονσόλα και τα smartphone και tablet ως χειριστήρια.


Ξεκινάμε μπαίνοντας στη σελίδα chrome.com/supersyncsports μέσω του Chrome και επιλέγουμε ένα άθλημα. Στη συνέχεια συνδέουμε τις συσκευές / χειριστήρια στο WiFi μας, ακολουθούμε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή για να τα συνδέσουμε στο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε!

Ο χειρισμός του είναι πολύ αστείος αλλά έχει μία λογική για το κάθε άθλημα και μπορείτε να τον δείτε καλύτερα στο βίντεο παρακάτω για να πάρετε μια γεύση:


Δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα (δε μαζευτήκαμε τετράδα) όμως φαίνεται πολύ ωραίο. Λογικά δε χρειάζεται να είμαστε καν στον ίδιο χώρο, η συσκευή μας θα πρέπει να είναι Android 4.0+ ή iOS 4.3+, ενώ η λογική του είναι πολύ απλή, γεγονός που θα το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Δοκιμάστε το, είναι δωρεάν!

2 στο: "Super Sync Sports: Μία φρέσκια ιδέα για multiplayer παιχνίδι μέσω του Chrome από τη Google"