Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

App Dialer: Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις την εφαρμογή που θέλεις!


Σε ένα κόσμο όπου όλοι έχουν smartphone και οι χρήσιμες εφαρμογές είναι παραπάνω από πολλές, χρειαζόμαστε και νέους τρόπους για να τις εντοπίζουμε στη συσκευή μας. Επειδή βαρέθηκα να χάνομαι στο συρτάρι του Android και επειδή βρίσκω το Google Search ιδιαίτερα καθυστερημένο για αυτό το σκοπό, δοκίμασα το App Dialer και σώθηκα! Κάτι ξέρει ο λαός όταν λέει: "Ο παλιός είναι αλλιώς" και ο App Dialer δεν αποτελεί εξαίρεση.

Βασίζεται στην ιδέα της αναζήτησης μέσω Τ9 που είχαμε γνωρίσει χρόνια πριν στα συμβατικά κινητά τηλέφωνα. Μέχρι σήμερα είδαμε πολλούς dialer να ψάχνουν τις επαφές μας με αυτό τον τρόπο αλλά κανέναν ο οποίος να κάνει το ίδιο για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια μας. Ο App Dialer λοιπόν αφού τον επιλέξουμε, μας εμφανίζει ένα ωραιότατο πάνελ με αριθμούς από το οποίο μπορούμε να αναζητήσουμε μία εφαρμογή με βάση:
  • την ονομασία τους και
  • το δημιουργό τους.

Αν για παράδειγμα θέλουμε να βρούμε το Gmail, αρκεί να πληκτρολογήσουμε "46" για τα δύο πρώτα γράμματα.


Η μηχανή αναζήτησης που διαθέτει είναι αρκετά έξυπνη καθώς όταν έχουμε πολλές εφαρμογές με παρόμοια ονομασία (Google Maps, Google+, Google Search κλπ.), θα μας εμφανίσει πρώτα αυτές που χρησιμοποιούμε πιο πολύ! Αρκεί επίσης να πληκτρολογήσουμε ένα μέρος της ονομασίας χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσουμε από την αρχή. Για παράδειγμα αν δε θυμόμαστε το TuneIn αρκεί να πληκτρολογήσουμε "radio" (δηλαδή 72346).

Τέλος, αν δε μας φτάνουν όλα αυτά μπορούμε να αγοράσουμε και την Pro έκδοση η οποία μας προσφέρει περισσότερες πληροφορίες για τις εφαρμογές, δυνατότητα εύκολης απεγκατάστασής τους αλλά και widget (έρχονται σύντομα).

Είναι γρήγορη και εύκολη και σίγουρα θα βολέψει τους περισσότερους. Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "App Dialer: Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις την εφαρμογή που θέλεις!"