Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ADB Driver Installer: Μην ψάχνετε άλλο για driver, είναι όλοι εδώ!Αποφάσισες λοιπόν να κάνεις root στην πανάκριβη Android συσκευή σου και φοβάσαι μήπως κάτι πάει στραβά (λογικό είναι). Θέλεις να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις και έτσι έχεις διαβάσει τις οδηγίες, έχεις κατεβάσει τα απαιτούμενα αρχεία αλλά δε βρίσκεις πουθενά λινκ για τους ADB driver της συσκευής σου! Μα γιατί δεν τα προσθέτει κανείς στο άρθρο του; Δε θα απαντήσω σε αυτό (είναι μυστικό!) αλλά θα σου παρουσιάσω ένα εργαλείο που τους βρίσκει αυτόματα!

Ο λόγος για το ADB Driver Installer, ένα πρόγραμμα για Windows το οποίο μας ενημερώνει για τη σωστή εγκατάσταση των driver της συσκευής μας. Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή καθώς αφού το εγκαταστήσουμε, συνδέουμε απλά τη συσκευή μας στον υπολογιστή με ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων. Το πρόγραμμα θα μας πει αν έχουμε εγκαταστήσει σωστά τους driver στο σύστημα


αν αυτό δεν ισχύει, απλά πατάμε "Install" και μας επιβεβαιώνει την επιτυχία της εγκατάστασης. Πολύ απλό!


Ο δημιουργός του υποστηρίζει ότι μπορεί να εγκαταστήσει τους driver σε όλες τις γνωστές συσκευές που κυκλοφορούν αλλά αυτό θα το εξακριβώσουμε και μόνοι μας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του και να το συζητήσετε με άλλους χρήστες στο νήμα του στο XDA.

3 στο: "ADB Driver Installer: Μην ψάχνετε άλλο για driver, είναι όλοι εδώ!"