Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Simple Dialer Widget: Τηλεφωνήστε απευθείας από την επιφάνεια του Android!


Βλέποντας και δοκιμάζοντας καθημερινά τόσες εφαρμογές στο Android, φτάνω στο συμπέρασμα ότι πραγματικά αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του καθότι οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες. Αφορμή για αυτό τον πρόλογο αποτέλεσε η εφαρμογή που θα δούμε σήμερα, το Simple Dialer Widget.

Εκτελεί μία πολύ απλή λειτουργία, ιδιαίτερα χρήσιμη την οποία δεν είχε σκεφτεί κανείς μέχρι σήμερα, τουλάχιστον από όσο ξέρω. Πρόκειται λοιπόν για ένα widget το οποίο μας επιτρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο απευθείας από την επιφάνεια του Android, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε την αντίστοιχη εφαρμογή. Είναι σχεδόν ίδιος με τον επίσημο dialer του Android και διαθέτει όλες τις ευκολίες του, όπως καρτέλες για τις επαφές και το ιστορικό κλήσεων, ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος.

Μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθός του, τα χρώματα αλλά και το μέγεθος της γραμματοσειράς για να το διαμορφώσουμε όπως ακριβώς μας αρέσει, ενώ αν διαθέτουμε συσκευή με Android 4.2+ μπορούμε να το προσθέσουμε και στη lockscreen για να κάνουμε γρήγορες κλήσεις χωρίς να χρειάζεται καν να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή μας!


Είναι πάρα πολύ χρήσιμο, ελαφρύ και μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές με Android 3+. Μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν από το Play Store, ενώ θα γλιτώσουμε και άλλη μία θέση στο dock της συσκευής μας.

0 στο: "Simple Dialer Widget: Τηλεφωνήστε απευθείας από την επιφάνεια του Android!"