Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

XCore Xperia: Κερδίστε μπαταρία κάνοντας την Xperia συσκευή σας... μονοπύρηνη!


Όμορφα και εξυπηρετικά τα πολυπύρηνα τηλέφωνά μας με τις πολλές λειτουργίες τους αλλά το πρόβλημα της μπαταρίας παραμένει. Θα ήταν ωραία μία προεγκατεστημένη λειτουργία η οποία θα μας επέτρεπε να απενεργοποιήσουμε έναν ή πολλούς πυρήνες για να κερδίσουμε σε αυτονομία, όμως μέχρι να συμβεί αυτό υπάρχει το XCore για τις διπύρηνες Xperia συσκευές.

Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία κάνει ένα και μόνο απλό πράγμα, απενεργοποιεί τον έναν από τους δύο πυρήνες στις συσκευές Xperia P, U, Sole και Go. Έτσι όταν δε χρησιμοποιούμε το τηλέφωνό μας για να παίξουμε παιχνίδια ή να μπούμε στο ίντερνετ παρά μόνον για απλές εργασίες όπως κλήσεις και SMS, μπορούμε να αυξήσουμε την αυτονομία της συσκευής.

Διαθέτει ένα πολύ απλό γραφικό περιβάλλον με ένα και μόνο πλήκτρο, με το οποίο ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε το δεύτερο πυρήνα μας όποτε θέλουμε. Αφού κάνουμε τη συσκευή μας... μονοπύρηνη θα δούμε μεγάλη πτώση στην απόδοση της συσκευής αλλά τη μπαταρία να αντέχει... και να αντέχει... και να αντέχει... 

Φυσικά λειτουργεί μόνο σε rooted συσκευές και μπορούμε να την κατεβάσουμε δωρεάν, οπότε εκμεταλλευτείτε την και εξοικονομήστε μπαταρία τις δύσκολες στιγμές που ο φορτιστής είναι μακριά!

Θα τη βρείτε στο Play Store.

0 στο: "XCore Xperia: Κερδίστε μπαταρία κάνοντας την Xperia συσκευή σας... μονοπύρηνη!"