Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

To XDA University είναι γεγονός με χρήσιμες οδηγίες για χρήστες και προγραμματιστές!


Μετά από δύο μήνες αναμονής από την ημέρα ανακοίνωσής του, το "Πανεπιστήμιο XDA" είναι πλέον γεγονός, με σκοπό ύπαρξης την εύκολη εισαγωγή νέων χρηστών στον προγραμματισμό και στο hacking του Android.

Η πολύ καλή ιδέα ξεκίνησε σήμερα με τα βασικά, αλλά σίγουρα θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Με μια πρώτη ματιά θα περιέχει χρήσιμους οδηγούς για τον απλό χρήστη ο οποίος θέλει για παράδειγμα να κάνει root, να μάθει τι είναι η recovery και πώς λειτουργεί το σύστημα του Android, όπως επίσης και για τον επίδοξο developer ο οποίος θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στη δημιουργία εφαρμογών και custom ROM.

Εκτός από τα γραπτά θα υπάρχουν και οδηγοί σε βίντεο για καλύτερη εκμάθηση και αφομοίωση αλλά και μία κατηγορία με χρήσιμους συνδέσμους για την εισαγωγή σε γλώσσες προγραμματισμού όπως το εξαιρετικό Code Academy.

Για πτυχία δε γίνεται ακόμα λόγος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι καλό θα βγει από αυτή την προσπάθεια. Επισκεφτείτε και μάθετε περισσότερα για το XDA University στην επίσημη σελίδα του.

0 στο: "To XDA University είναι γεγονός με χρήσιμες οδηγίες για χρήστες και προγραμματιστές!"