Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Need For Speed, Wild Blood και Swiftkey από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες προσφορές μέχρι στιγμής!


Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα όλο και πληθαίνουν οι προσφορές σε εφαρμογές και παιχνίδια στο Play Store, σημασία όμως έχει να αξίζει και το προϊόν που θα αγοράσεις. Είδαμε πολλές, ξεχωρίσαμε τις καλύτερες μέχρι σήμερα και σας τις προτείνουμε.

Ξεκινάμε από το Wild Blood της Gameloft, το οποίο είναι ίσως το καλύτερο adventure παιχνίδι μέχρι σήμερα στο Android. Δεν καταφέραμε να το παίξουμε αλλά τα βίντεο στο YouTube λένε πολλά για την ποιότητά του και με τέτοια προσφορά σίγουρα θα το δοκιμάσουμε καθώς από τα περίπου 6€, πωλείται πλέον στα 0,89€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Βρείτε το στο Play Store.


Επόμενο στη σειρά το Need For Speed Most Wanted το οποίο δοκιμάσαμε και λατρέψαμε! Διαθέτει φοβερά γραφικά και είναι ότι καλύτερο για το μέσο κάγκουρα που κάνει κόντρες στην Εθνική Οδό. Πωλείται πλέον στην τιμή των 0.92€ και τα μάτια σας είναι ο καλύτερος κριτής για να πειστείτε και να το αποκτήσετε, βλέποντας το παρακάτω βίντεο.

Βρείτε το στο Play Store.


Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό το Swiftkey 3, το πληκτρολόγιο με την καλύτερη υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας. Χρησιμοποιώντας το θα γλιτώσετε χρόνο, τονισμό και ορθογραφικά λάθη καθώς όλα γίνονται αυτόματα! Δε χρειάζεται ούτε καν να γράφετε ολόκληρες τις λέξεις καθώς το σύστημα προτάσεων επόμενης λέξης είναι εξαιρετικό. Αποκτήστε το με 1.99€ αφού δοκιμάσετε πρώτα τη δοκιμαστική του έκδοση.

Βρείτε το στο Play Store.

4 στο: "Need For Speed, Wild Blood και Swiftkey από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες προσφορές μέχρι στιγμής!"