Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Kii Keyboard: Αν δε θέλεις να πληρώσεις για το SwiftKey αυτό είναι η δεύτερή σου επιλογή.


Η μετάβαση από τα κινητά με πλήκτρα σε αυτά με οθόνες αφής, έφερε ένα μεγάλο πρόβλημα στη ζωή μας, αυτό της πληκτρολόγησης. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η Google δεν κατάφερε να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα, ειδικά εμάς τους Έλληνες χρήστες. Αν λοιπόν δε θέλετε να πληρώσετε για το εξαιρετικό SwiftKey δοκιμάστε το Kii Keyboard.

Το Kii είναι ένα πληκτρολόγιο το οποίο προσπαθεί να φέρει το επίσημο Android Keyboard της έκδοσης Jellybean στο επόμενο επίπεδο καθώς μοιάζει πάρα πολύ μαζί του σε γραφικά αλλά και ήχους. Μπορούμε να πληκτρολογήσουμε με τον κλασσικό τρόπο αλλά και με χειρονομίες (όχι στα ελληνικά), αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι η δυνατότητα που μας δίνει να αλλάξουμε τη μορφή του όπως εμείς θέλουμε αλλά και τα επιπλέον γλωσσικά πακέτα που προσφέρει.


Διαθέτει λοιπόν αρκετά προφίλ που μπορούν να καλύψουν όλα τα στυλ πληκτρολόγησης με ένα ή δύο χέρια, τα οποία συνοδεύονται και με πλήθος χρωματισμών για όλα τα γούστα. Η μεγάλη διαφορά όμως σε σχέση με το προεγκατεστημένο πληκτρολόγιο είναι τα γλωσσικά πακέτα που για καλή μας τύχη υπάρχει και το ελληνικό! Έτσι μπορούμε να γράψουμε αυτό που θέλουμε και παράλληλα να βλέπουμε τις ανάλογες προτάσεις και διορθώσεις σε ορθογραφία και τονισμό, επιλέγοντας πάντα το σωστό.


Αν λοιπόν δε θέλετε να δώσετε τα χρήματα που ζητούν οι developer του SwiftKey, ξεκίνησε με αυτό κατεβάζοντάς το δωρεάν από το Play Store.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε και το πακέτο με την ελληνική γλώσσα.

1 στο: "Kii Keyboard: Αν δε θέλεις να πληρώσεις για το SwiftKey αυτό είναι η δεύτερή σου επιλογή. "