Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Hamilton's Great Adventure: Μια πανέμορφη περιπέτεια για τους λάτρεις του Indiana Jones [Βίντεο]


Παίζοντας όλο και περισσότερα παιχνίδια στο Android και τις άλλες πλατφόρμες, συνειδητοποιείς σιγά σιγά ότι δεν υπάρχουν πολλές φρέσκες ιδέες και ότι όλα αρχίζουν να σου φαίνονται "ξανά ζεσταμένο φαγητό". Αυτό δεν ισχύει για το Hamilton's Great Adventure, ένα νέο puzzle-adventure παιχνίδι με εξαιρετικά γραφικά.

Ο ρόλος μας είναι να οδηγήσουμε τον Hamilton (όχι της F1, αυτός δεν μπορεί να οδηγήσει με τίποτα) μέσα σε αρχαιολογικές περιοχές και να τον βοηθήσουμε να αποφύγει τις παγίδες αλλά και να μαζέψει όσα περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορεί. Βοηθός του στο όλο εγχείρημα ο πιστός παπαγάλος του ο οποίος θα εξακριβώσετε και εσείς πόσο χρήσιμος είναι.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για να πάρετε μία γεύση:


Από την πρώτη στιγμή φαίνεται πόσο προσεγμένο παιχνίδι είναι! Τα γραφικά του είναι τόσο όμορφα που μπορείς απλά να κάθεσαι και να χαζεύεις τις λεπτομέρειές τους, ο ήχος είναι εξίσου καλός αλλά λιγάκι μονότονος, ενώ ο χειρισμός πολύ βολικός και έξυπνος.

Το μεγάλο εύρημα του παιχνιδιού είναι η εξάρτηση του Hamilton από τον παπαγάλο του, ο οποίος μας προσφέρει τις δικές του δυνατότητες και χωρίς αυτόν δεν μπορούν να τελειώσουν αρκετές πίστες. Είναι πολύ έξυπνο το γεγονός ότι χειριζόμαστε δύο χαρακτήρες ταυτόχρονα, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και αντικείμενα για να μαζέψει και αυτό είναι που το κάνει κυρίως να ξεχωρίζει!Προς το παρόν διαθέσιμο για Tegra 3 συσκευές αλλά δε νομίζω να ισχύσει για πολύ καιρό αυτό και με δύο επεισόδια τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε με 2,99€ το καθένα από το Play Store.

0 στο: "Hamilton's Great Adventure: Μια πανέμορφη περιπέτεια για τους λάτρεις του Indiana Jones [Βίντεο]"