Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Grand Theft Auto Vice City: Αυτό δεν είναι παιχνίδι... κάψιμο είναι! [Βίντεο]


Μετά την ανακοίνωσή του, περιμέναμε με ανυπομονησία το Grand Theft Auto Vice City στο Android και η αναμονή άξιζε 110% τον κόπο! Έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς όταν εγκαθιστάς το Vice City στο Android ξέρεις από πριν ότι ετοιμάζεσαι για μεγάλο κάψιμο.

Στήνω λοιπόν την κάμερα, παίρνω το σοβαρό μου ύφος για να το παρουσιάσω αλλά μπαίνοντας στο παιχνίδι έχω ξεχάσει τα πάντα και έχω χαθεί στη μαγεία του:


Το φοβερό με το Grand Theft Auto είναι η ελευθερία που σου δίνει. Για παράδειγμα ξεκινάς να παίξεις μια αποστολή, κάποιος σε τρακάρει στο δρόμο, τσατίζεσαι, κατεβαίνεις κάτω να τον δείρεις, σε βλέπει ένας αστυνομικός και σε κυνηγάει, αναγκάζεσαι να τον σκοτώσεις, έρχονται και άλλοι αστυνομικοί και γίνεται αυτό που είδατε παραπάνω μέχρι να σε "φάνε" ή να γλιτώσεις (δύσκολο).

Εκτός από το διαθέσιμο σενάριο, που στο Vice City είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ, μπορείς απλά να περιπλανηθείς και να κάνεις όλα όσα δεν μπορείς στην πόλη που ζεις οπότε μιλάμε για κυριολεκτικά άπειρες ώρες παιχνιδιού και αυτό είναι που το κάνει τόσο καλή αγορά, αν τελικά το προτιμήσετε.


Εκτός από το μεγάλο αριθμό αποστολών, διαθέτει επίσης:
  • βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με την παλιά έκδοση
  • έξυπνο και παραμετροποιήσιμο χειρισμό για εύκολη χρήση σε οθόνες αφής
  • υποστήριξη χειρισμού μέσω χειριστηρίων USB (όπως του PS3)
  • δυνατότητα μείωσης των γραφικών για καλύτερη απόδοση σε αδύναμες συσκευές.

Είναι ότι καλύτερο μπορείτε μπορείτε να αγοράσετε και θα το βρείτε στο Play Store με 4,75€, ενημερωθείτε όμως οπωσδήποτε για τις συσκευές που υποστηρίζονται πριν το αγοράσετε, μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

2 στο: "Grand Theft Auto Vice City: Αυτό δεν είναι παιχνίδι... κάψιμο είναι! [Βίντεο]"