Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Flow Free & Bridges: Εύκολα puzzle που δύσκολα θα λύσεις!


Τα puzzle παιχνίδια είναι αυτά που αγαπάμε ιδιαίτερα στο Android καθώς είναι απλά, σε κάνουν να σκεφτείς και παίζουν στις περισσότερες συσκευές. Πρόσφατα δοκιμάσαμε το Flow Free, το οποίο έχει τη δική του λογική και δε μας άφησε να κοιμηθούμε για πολλά βράδια (δύο άνθρωποι το παίζαμε, για αυτό και ο πληθυντικός).

Με δυο λόγια ο στόχος του παιχνιδιού είναι να ενώσουμε τις τελείες ιδίων χρωμάτων, συμπληρώνοντας όλη την πίστα, χωρίς οι γραμμές που διαγράφουμε να συναντηθούν. Εύκολο; Στην αρχή ναι αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, που λέει και ο Σάκης (Σάκηηηηηηηηηηηη!).


Ξεκινάμε με μικρά ταμπλό διαστάσεων 5x5 και μπορούμε να φτάσουμε σε πιο πολύπλοκα των 14x14, όλα συμμαζεμένα σε πακετάκια των 30 για να μη μπερδευόμαστε. Οι πρώτες πίστες είναι εύκολες αλλά μην απογοητευτείτε, είναι επίτηδες φτιαγμένες έτσι για να μας βάλει στη λογική του, την οποία αν δεν αφομοιώσουμε θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα στις επόμενες πίστες.

Διαθέτει συνολικά 750 επίπεδα και δύο είδη παιχνιδιού:
  • το Free Play, χωρίς άγχος και
  • το Time Trial, με το χρόνο να μας κυνηγάει

Όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν αλλά αν δεν το χορτένουμε μπορούμε να αγοράσουμε και άλλα πακέτα με 0.99€ το καθένα!


Ψήνεστε για ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση; Δοκιμάστε το Flow Free: Bridges, ένα παιχνίδι με την ίδια λογική αλλά με τη δυνατότητα διασταυρώσεων των γραμμών μας μέσω γεφυρών! Με 500 πίστες επιπλέον (συνολικά 1250 δωρεάν μαζί με το Flow Free), θα σκοτώσετε πολύ από το χρόνο σας μέχρι να τις τελειώσετε!


Θα τα βρείτε και τα δύο δωρεάν στο Play Store:

6 στο: "Flow Free & Bridges: Εύκολα puzzle που δύσκολα θα λύσεις!"