Clay Jam: Ένα αστείο παιχνίδι φτιαγμένο από πλαστελίνη!


Αν δε θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξατε με πλαστελίνες, ετοιμαστείτε να τις πιάσετε ξανά στα χέρια σας, χωρίς να τα λερώσετε αυτή τη φορά. Ήρθε το Clay Jam, ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τρελό σενάριο που τα παιδιά σας σίγουρα θα λατρέψουν!

Σε μία φανταστική χώρα φτιαγμένη από πλαστελίνη, εμφανίστηκαν μία μέρα ένα σωρό τέρατα τα οποία τρέφονται από τι άλλο, από πλαστελίνη. Ο ήρωάς μας αναλαμβάνει να φέρει πίσω τους κατοίκους και να ανακατασκευάσει τους λόφους πλάθωντάς τους από την αρχή. Σε αυτή την αποστολή θα τον βοηθήσει μία μπλε μπάλα η οποία κυλάει στο λόφο και προσπαθεί να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερη πλαστελίνη για να του τη φέρει. Όσο πιο μικρή είναι η μπάλα μας, τόσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε να απορροφήσουμε και το καλύτερο από όλα είναι ότι στο τέλος του λόφου, μας περιμένει το τέρας, το οποίο πρέπει να στείλουμε όσο πιο μακριά γίνεται χτυπώντας το! Τρελό αλλά πολύ ενδιαφέρον και εθιστικό.


Στόχος λοιπόν είναι να οδηγήσουμε τη μπάλα και να μαζέψουμε όσο περισσότερη πλαστελίνη μπορούμε, με προσοχή στο μέγεθος. Πριν τελειώσουμε την πίστα, έχουμε τη δυνατότητα να εκτοξεύσουμε το τέρας όσο πιο μακριά γίνεται, κερδίζοντας Power Play που θα μας βοηθήσουν στο σκοπό μας, ενώ αφού η πίστα τελειώσει μπορούμε να κατασκευάσουμε τους χαμένους κατοίκους και να αναβαθμίσουμε το λόφο, δίνοντάς μας περισσότερα πράγματα να μαζέψουμε στην επόμενή μας βόλτα η οποία θα διαρκέσει περισσότερο. Κάθε φορά που κατεβαίνουμε το λόφο, πρέπει να κάνουμε και κάποιες αποστολές, τις οποίες όταν τελειώσουμε μπορούμε να νικήσουμε το τέρας και να πάμε στον επόμενο λόφο.

Ο χειρισμός του είναι απλός αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κατευθύνουμε τη μπάλα χαράσσοντας μπροστά της ένα αυλάκι και φαίνεται εύκολος αλλά δεν είναι, ιδιαίτερα όταν μπροστά μας βλέπουμε ένα σωρό μπαρμπαδέλια να χοροπηδάνε και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε προς τα πού να πάμε, προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγουμε άλλα, μεγαλύτερου μεγέθους. Τα γραφικά του είναι παιδικά αλλά εξαιρετικά φτιαγμένα με τεχνική stop-motion από πραγματική πλαστελίνη, ενώ οι ήχοι είναι οι κλασικοί χαζοχαρούμενοι, που κάθε τέτοιο παιχνίδι πρέπει να έχει.


Είναι πολύ όμορφο, ανέλπιστα κολλητικό και αν αφήνετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιούν το tablet ή το smartphone σας, θα τους αρέσει πάρα πολύ. Ο δημιουργός του είναι η γνωστή εταιρία Zynga που μάθαμε από τα παιχνίδια στο Facebook, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ποιότητα του παιχνιδιού και διατίθεται δωρεάν.

Κατεβάστε το από το Google Play Store.

Σχόλια

Διαβάστε επίσης...

Επισκευή LED τηλεόρασης | Η LG μου ζήτησε 250 ευρώ, την έφτιαξα μόνος μου με μόλις 60 ευρώ!

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

3D Printing | Κάνε τον εκτυπωτή σου ασύρματο και χειρίσου τον μέσω Wi-Fi από το κινητό σου με το Geeetech 3DWiFi module