Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Bridge Constructor: Ξύπνα τον αρχιτέκτονα που κρύβεις μέσα σου


Οι κατασκευές ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια όταν ήμασταν παιδιά. Είτε με LEGO είτε με Playmobil φτιάχναμε πύργους και γέφυρες τις οποίες αργότερα θα καταστρέφαμε βίαια σαν άλλος Godzilla. Αν δεν έχετε σπουδάσει το αντικείμενο ένας καλός τρόπος για να συνεχίσετε αυτό το χόμπι, είναι το Bridge Constructor στο Android.

Πρόκειται λοιπόν για ένα παιχνίδι κατασκευών στο οποίο πρέπει να φτιάξουμε γέφυρες για να ολοκληρώσουμε το δρόμο που διασχίζει τις πέντε περιοχές που διατίθενται. Για κάθε γέφυρα έχουμε συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων τα οποία μπορούμε να ξοδέψουμε όπως θέλουμε σε ξύλο, ατσάλι, καλώδια και τσιμεντένιους πυλώνες αρκεί να ολοκληρωθεί το έργο με επιτυχία.

Η διαφορά του με τα άλλα παιχνίδια του είδους είναι τα πολύ όμορφα 3D γραφικά του, τα οποία απεικονίζονται φοβερά στις πέντε περιοχές που διαθέτει ως φόντο και η ελευθερία που σου δίνει να ξοδέψεις τα χρήματα που έχεις, όπως θέλεις. Έξυπνο επίσης, είναι ότι υπάρχουν δύο τρόποι να ελέγξουμε τη σταθερότητα της γέφυρας, είτε με το πέρασμα αυτοκινήτων, είτε με το πέρασμα φορτηγών, τα οποία δίνουν και τους ανάλογους πόντους.


Συνολικά διαθέτει 30 γέφυρες και σύνδεση με το Facebook για να ποστάρουμε τα κατορθώματά μας ενώ υπάρχει μία δωρεάν έκδοση στην οποία μπορούμε να παίξουμε την πρώτη περιοχή και μία επί πληρωμή με τις άλλες τέσσερις διαθέσιμες. 

Μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Play Store:

5 στο: "Bridge Constructor: Ξύπνα τον αρχιτέκτονα που κρύβεις μέσα σου"