Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Advanced Mobile Care: Ασφάλεια και επιδόσεις με ένα άγγιγμα!


Όσα χρόνια χρησιμοποιούσα Windows στον υπολογιστή μου, υπήρχαν κάποια απαραίτητα προγράμματα που έπρεπε να έχω εγκατεστημένα για την ομαλή λειτουργία του συστήματος. Ένα από αυτά ήταν το Advanced System Care, το οποίο με ένα κλικ σκάναρε τον υπολογιστή για τυχόν προβλήματα και περιττά αρχεία και προσέφερε μία μικρή αύξηση στις επιδόσεις του.

Η δημιουργός εταιρία αποφάσισε να υποστηρίξει και το Android με μία παρόμοια εφαρμογή, το Advanced Mobile Care, το οποίο προσφέρει:
  • ασφάλεια, μέσω του εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού
  • δημιουργία ελεύθερου χώρου, μέσω εκκαθάρισης περιττών αρχείων και
  • ταχύτητα, μέσω του ενσωματωμένου task killer.


Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά που είπαμε παραπάνω, υπάρχουν και κάποια δευτερεύοντα που είναι εξίσου χρήσιμα μεταξύ των οποίων:
  • το Battery Saver, στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορα προφίλ που θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε μπαταρία, κάνοντας κάποιες αυτόματες ρυθμίσεις
  • το Privacy Locker, με το οποίο μπορούμε να αποκρύψουμε και να κλειδώσουμε με κωδικό τα προσωπικά μας αρχεία για να έχουμε πρόσβαση μόνο εμείς και 
  • το Game Speeder, το οποίο σταματάει όλες τις περιττές διεργασίες του συστήματος, με σκοπό να παίξουμε απροβλημάτιστα το παιχνίδι που θέλουμε.


Η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και προσφέρει άμεση προστασία σε πραγματικό χρόνο, ενώ το γραφικό της περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και απλό, με μία δόση από Tron. Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

1 στο: "Advanced Mobile Care: Ασφάλεια και επιδόσεις με ένα άγγιγμα!"