HTC: Ποιές συσκευές ΔΕΝ θα αναβαθμιστούν σε Jelly Bean;


Στις αρχές του Οκτώβρη, με την έλευση του HTC One X+, η HTC ανακοίνωσε και ποιες από τις συσκευές της επρόκειτο να αναβαθμιστούν σίγουρα σε Android 4.1 Jelly Bean. Αυτό που δεν ξέραμε τότε, και μάθαμε εχθές, ήταν ποιες συσκευές ΔΕΝ θα αναβαθμιστούν... 

Οι ιδιοκτήτες συσκευών HTC που διαθέτουν μνήμη RAM 512ΜΒ ή μικρότερη δε θα χαρούν καθόλου με τα νέα, καθώς είναι πλέον βέβαιο ότι θα παραμείνουν στο Ice Cream Sandwich. Στην κατηγορία αυτή δυστυχώς ανήκουν και τα φετινά HTC One V and Desire CΓια κάποιους αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να σχεδιάσουν την επόμενη αγορά smartphone, ίσως λίγο πιο γρήγορα από ότι αρχικά είχαν προβλέψει. Για κάποιους άλλους σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχτούν τη μοίρα τους και ίσως να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις στις κοινότητες με πρώτη στάση στο XDA-Developers.

Στη λίστα των αναβαθμίσεων λοιπόν βρίσκονται τα HTC One S, X, XL και V, όπως μάλλον και τα Desire X και SV, καθώς διαθέτουν την απαιτούμενη RAM.  Ακόμα και αυτά όμως έχουν δρόμο μπροστά τους, καθώς δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το ποτε θα λάβουν την πολυπόθητη ενημέρωση. Η ακριβής δικαιολογία για αυτό με βάση την απάντηση της εταιρίας:
“There are many aspects to the software development process that make it difficult for us to give specifics on upgrade timing. As a global company, we work with a number of carrier partners in various regions to ensure a great user experience with every upgrade. Each region and carrier partner has unique requirements that necessitate customized testing. Only after HTC and its partners have successfully completed the final testing will the software be released.” — HTC
Όλα γίνονται για το καλό μας λοιπόν και την καλύτερη εμπειρία χρήσης των συσκευών μας. Πάντως σίγουρα θα δοθεί προτεραιότητα στις συσκευές που κυκλοφόρησαν το 2012.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter