Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Battery Stats Plus: Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της μπαταρίας σας


Σε όλους μας κάποια στιγμή έχει τύχει να κάνουμε μια αναβάθμιση ή να εγκαταστήσουμε μια ενεργοβόρα εφαρμογή που γονατίζει τη μπαταρία μας, όμως μέχρι να το καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει, προβαίνουμε σε ακραίες λύσεις όπως να κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων ή ακόμα και να αλλάξουμε ROM.

To Battery Stats Plus είναι ένα εργαλείο το οποίο μας προσφέρει απόλυτο έλεγχο επάνω στη μπαταρία μας για να μην έχουμε πλέον καμία αμφιβολία για το ποιες εφαρμογές τη "ρουφάνε με καλαμάκι". Διαθέτει ένα σύγχρονο γραφικό περιβάλλον το οποίο μας παρουσιάζει μία γενική εικόνα της κατάσταση της μπαταρίας αλλά και ένα ειδικό μενού στο οποίο μπορούμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις εφαρμογές μας.


Επιλέγοντας μία από αυτές, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε:
  • το ποσοστό της μπαταρίας που έχει καταναλώσει
  • το χρόνο που χρησιμοποίησε τη CPU
  • τον όγκο των δεδομένων που ξόδεψε και
  • τις φορές που εκκινήθηκε.


Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του όμως είναι το ότι μπορούμε να στείλουμε ανώνυμα τα δεδομένα μας στην ιστοσελίδα του δημιουργού και να συγκρίνουμε τα ποσοστά μας με άλλους χρήστες που έχουν την ίδια συσκευή και χρησιμοποιούν τις ίδιες εφαρμογές! 


Έτσι μπορούμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για ότι εγκαθιστούμε στη συσκευή μας και να ξέρουμε πάντα τι είναι ενεργοβόρο και τι όχι. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, η μία δωρεάν και η δεύτερη με το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι μας προτείνει ποιες εφαρμογές να απεγκαταστήσουμε.

Θα το βρείτε στο Play Store:

0 στο: "Battery Stats Plus: Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της μπαταρίας σας"