365 Scores: Μία πλούσια εφαρμογή για τον ποδοσφαιρόφιλο και όχι μόνο


Ο σημερινός φίλαθλος στην Ελλάδα, έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα θέλοντας να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ή το αγαπημένο του σπορ: Δεν μπορεί να τα δει! Από τη μία η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και από την άλλη τα συνδρομητικά κανάλια που έχουν τα δικαιώματά τους, μας οδηγούν στο παραδοσιακό ραδιοφωνάκι το οποίο πρέπει να συνδυάσουμε με μία ποιοτική εφαρμογή στο κινητό.

Σε αντίθεση με το απλούστερο Bet Scores που είδαμε παλαιότερα, το 365 scores είναι πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά και προσφέρει μία πιο μεγάλη εικόνα της αγωνιστικής. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι:
  • η αναμετάδοση αγώνα μέσω live score
  • η ειδησεογραφία πριν και μετά τον αγώνα
  • τα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα
  • και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσω του Twitter.

Κανονική pre-game και post-game ενημέρωση για κάθε αγώνα δηλαδή!

Ξεκινάμε δηλώνοντας τις αγαπημένες μας ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο για να τις παρακολουθούμε ξεχωριστά, ενώ μπορούμε να δηλώσουμε και ένα ολόκληρο πρωτάθλημα αν θέλουμε για παράδειγμα να βλέπουμε τι συμβαίνει στην Ισπανία. Αμέσως θα εμφανιστούν στην κεντρική οθόνη τα τελευταία σκορ, οι ειδήσεις, τα βίντεο και τα tweet για ότι έχουμε επιλέξει.


Επιλέγοντας τα σκορ μπορούμε να δούμε τα προγραμματισμένα παιχνίδια της ημέρας αλλά και τους live αγώνες ανά επιλογή ή ανά άθλημα. Το κομμάτι του live είναι αρκετά καλό με γρήγορη ενημέρωση και αρκετές άλλες ειδοποιήσεις πέρα από από τα γκολ. Στην κατηγορία ειδήσεις θα διαβάσουμε τα τελευταία νέα, πριν και μετά τον αγώνα αλλά δυστυχώς υπάρχουν λίγες πηγές ενημέρωσης προς το παρόν. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι σίγουρα τα βίντεο, τα οποία εμφανίζονται πολύ γρήγορα και έτσι μπορούμε να έχουμε και μια πραγματική εικόνα από το παιχνίδι, ενώ πρωτότυπο είναι το χαρακτηριστικό των tweet όπου μπορούμε άμεσα να δούμε τη γνώμη των ποδοσφαιριστών μέσω των twitter λογαριασμών τους!


Είναι εντυπωσιακό, λιγάκι αργό αλλά έχει πανέμορφο γραφικό περιβάλλον, διαθέτει ελληνική γλώσσα και υποστήριξη για τα ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ εκτός από ποδόσφαιρο μπορούμε να ενημερωθούμε και για τα μπάσκετ, τένις, χόκεϊ, χάντμπολ, φούτμπολ και μπέιζμπολ. Σίγουρα μία αξιόλογη επιλογή για το φίλαθλο.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

Σχόλια

Διαβάστε επίσης...

Επισκευή LED τηλεόρασης | Η LG μου ζήτησε 250 ευρώ, την έφτιαξα μόνος μου με μόλις 60 ευρώ!

Xiaomi Mi A3 | Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για να μην το αγοράσεις

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;