Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

10 Pin Shuffle Bowling: Ένα παιχνίδι που παντρεύει εξαιρετικά το bowling, το poker και το curling!


Αν ψάχνετε για περίεργα και ενδιαφέροντα παιχνίδια στο Android σίγουρα θα σας αρέσει το 10 Pin Shuffle, το οποίο συνδυάζει τον ανταγωνισμό του Bowling, την τακτική του Poker και την λεπτότητα των κινήσεων του Curling (αν δεν ξέρετε τι είναι το Curling ντροπή σας, είναι και Ολυμπιακό άθλημα).

Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο παίζουμε bowling, όχι με την κλασική μπάλα που όλοι γνωρίζουμε, αλλά με ένα είδος πακ (αυτό που χρησιμοποιούν στο χόκεϊ επί πάγου) που μοιάζει με τις πέτρες του Curling. Σκοπός μας είναι φυσικά να κάνουμε strike ή spare αλλά με τη διαφορά ότι με το strike κερδίζουμε δύο φύλλα τράπουλας και με το spare ένα, αντί για τους κλασικούς πόντους. Τι κάνουμε με τα φύλλα της τράπουλας στα χέρια; Μα φυσικά τον καλύτερο συνδυασμό poker για να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας (το ξέρω είναι τρελό)!

Παίζουμε μέχρι να μαζέψουμε πέντε φύλλα και αν συνεχίσουμε να κάνουμε strike και spare μας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε τα φύλλα που δε μας βολεύουν με καινούργια. Το παιχνίδι τελειώνει όταν και οι δύο παίχτες έχουν πέντε φύλλα στα χέρια τους και φυσικά κερδίζει αυτός που έχει τον καλύτερο συνδυασμό.


Όλα τα παραπάνω μας παρέχονται δωρεάν, αν όμως βάλουμε το χέρι στην τσέπη μας (2,44€) μπορούμε να ξεκλειδώσουμε και άλλα δύο είδη παιχνιδιού:
  • το κλασικό Bowling και
  • το Shuffleboard, στο οποίο προσπαθούμε να ρίξουμε τα πακ μας όσο πιο κοντά στην άκρη του ταμπλό γίνεται, χωρίς να πέσουν.


Είναι πολύ έξυπνο και διασκεδαστικό, έχει εύκολο και εθιστικό χειρισμό και μπορεί να το παίξει ο καθένας, ενώ ενδείκνυται για μάχες ένας εναντίον ενός με τους φίλους μας. Αν ξεκλειδώσουμε και τα τρία είδη παιχνιδιού, θα έχει σίγουρα και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, αλλά νομίζω πως το δωρεάν παιχνίδι είναι το πιο ενδιαφέρον.

Αποκτήστε το δωρεάν στο Google Play Store.

0 στο: "10 Pin Shuffle Bowling: Ένα παιχνίδι που παντρεύει εξαιρετικά το bowling, το poker και το curling!"