Zombies, Run!: Ένα πρωτότυπο παιχνίδι περιπέτειας που θα σε κάνει να αθληθείς διασκεδαστικά!


Πείτε την αλήθεια, όταν έρχεται η ώρα να πάτε στο γυμναστήριο ή για τρέξιμο, δε σας πιάνει μια απίστευτη βαρεμάρα; Δε θα θέλατε να ακούτε κάτι ενδιαφέρον στα ακουστικά σας, εκτός από μουσική, που να σας κάνει να τρέχετε γρηγορότερα και περισσότερο; Καλωσορίστε το Zombies, Run!, ένα παιχνίδι που μετατρέπει το περιβάλλον γύρω σας, σε έναν εναλλακτικό κόσμο, γεμάτο ζόμπι που μας κυνηγάνε!Το σπίτι μας είναι η βάση στην οποία είμαστε προστατευμένοι από τον κίνδυνο, όταν όμως ανοίξουμε την πόρτα και βγούμε στον έξω κόσμο, όλα είναι πιθανά! Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά βήματα και ακούμε από τον ασύρματο μία συνομιλία από τους επιβάτες ενός ελικοπτέρου που βρίσκεται σε κίνδυνο. Το ελικόπτερο συντρίβεται και πλησιάζουμε στο σημείο να βοηθήσουμε τους επιζώντες, όταν ακούμε από μακρυά  τις πρώτες ορδές των ζόμπι να πλησιάζουν για φρέσκο αίμα! Πολύ κοντά από εκεί που βρισκόμαστε, βλέπουμε ένα κτίριο στο οποίο μπορούμε να κρυφτούμε προς το παρόν, όμως τα ζόμπι πλησιάζουν όλο και περισσότερο και αν δεν τρέξετε γρήγορα, δε θα γλιτώσετε!


Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το σενάριο της πρώτης αποστολής μας, η οποία εξελίσσεται μέσα από τα ακουστικά που φοράμε, την ώρα που τρέχουμε! Φυσικά πρέπει να βάλουμε και τη φαντασία μας να δουλέψει για να μπούμε στο κλίμα όμως σας πληροφορώ οτι τα ζόμπι είναι αληθινά! Πρέπει να τρέξεις σα να μην υπάρχει αύριο, για να μη σε φτάσουν και αυτό είναι που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ενδιαφέρον.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε την αποστολή, δε χρειάζεται να πατήσουμε κάποιο άλλο πλήκτρο, καθώς η ιστορία εξελίσσεται από μόνη της. Το μόνο που θα χρειαστεί να ρυθμίσουμε, είναι η διάρκεια που θέλουμε να τρέξουμε (30 ή 60 λεπτά) και το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει τη μουσική που έχουμε στη συσκευή μας, για να γεμίσει τα κενά, όταν δε συμβαίνει κάτι στο σενάριό μας. Υπάρχει επίσης η επιλογή να ακολουθεί τη διαδρομή μας μέσω GPS και αν τρέχουμε σε κλειστό χώρο μέσω επιταχυνσιόμετρου (accelerometer), έχοντας τη συσκευή στο χέρι, στην τσέπη, ή στο μπράτσο μας.

Εκτός από τις κύριες αποστολές (Story Missions), υπάρχουν και οι αποστολές για προμήθειες (Supply Missions), οι οποίες έχουν και αυτές πολύ μεγάλη σημασία, αφού όλοι όσοι ζουν στη βάση μας πρέπει κάτι να φάνε, χρειάζονται φάρμακα αλλά και όπλα για να προστατευτούν. Όλα αυτά μπορούμε να τα βρούμε καθώς τρέχουμε και τα μαζεύουμε αυτόματα. Γυρνώντας στη βάση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα όσα βρίσκουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Επιπλέον υπάρχει και το Codex, ένα βιβλιαράκι στο οποίο αποθηκεύονται όλες οι πληροφορίες που ανακαλύπτουμε, μεταξύ των οποίων, τα μέρη που έχουμε επισκεφτεί και τους ανθρώπους που συναντάμε.


Τους χάρτες και τις διαδρομές μας μπορούμε να τα μοιραστούμε και με άλλους χρήστες, κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα του Zombies, Run!. Εκεί μας δίνεται η δυνατότητα να βλέπουμε το ιστορικό μας αλλά και αν επικοινωνούμε με άλλους "κυνηγημένους", ενώ υπάρχει και ένα πρόγραμμα εκγύμνασης οκτώ εβδομάδων για να μπούμε στο κλίμα, όμως δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο Android (το 5K Training).


Είναι ένα πανέξυπνο παιχνίδι που μας ωθεί να τρέξουμε και να γυμναστούμε. Το φοβερά ενδιαφέρον στοιχείο του είναι οτι δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί κάθε φορά και έτσι δε θα το βαρεθούμε εύκολα για να το παρατήσουμε. Πιστεύω επίσης οτι τα 5,99€ ευρώ που θέλει για να το αποκτήσουμε, είναι ένα τίποτα σε σχέση με το όφελος που θα προσφέρει στην υγεία μας. Το μόνο του μειονέκτημα είναι οτι το παιχνίδι διατίθεται μόνο στα αγγλικά, άρα θα πρέπει αν ξέρουμε καλά τη γλώσσα για να παρακολουθήσουμε το σενάριο.

Αποκτήστε το από το Play Store και θα ξετρελαθείτε όπως και εγώ:

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ από το κινητό σου (χωρίς πλάκα)

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android

Εφαρμογές Google: Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Android Basics | Τι είναι Root και πώς μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε συσκευή;

Online αγορές από Κίνα | Με τη νέα μέθοδο αποστολής EU Express το δέμα μας δεν περνάει από τελωνείο

Android Basics: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λεγόμενο brick

Πώς μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχουμε διαγράψει από την Android συσκευή μας;

Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση του Google Maps στην Ελλάδα, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!

Android Basics: Γιατί στο Android 4.2 δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD κάρτα;