Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

The Building Game: Ένα παιχνίδι για τους πορωμένους με τις κατασκευές


Αυτό το πράγμα με τα παιχνίδια είναι φοβερό! Μπορούν να σε βάλουν στη θέση οποιουδήποτε ανθρώπου, πραγματικού ή φανταστικού, ήρωα ή κοινού θνητού. Μπορούν να μας κάνουν οδηγούς αγώνων, αθλητές, υπερήρωες, πιλότους, ακόμα και να γνωρίσουμε άλλα επαγγέλματα που δε θα κάναμε ποτέ. Όσοι λοιπόν από εσάς έχετε κόλλημα με τα βαρέα οχήματα και δη τους γερανούς, ρίξτε μια ματιά στο Building Game.

Είναι ένα ωραίο παιχνίδι όπου χειριζόμαστε μία δαγκάνα και με αυτή θα πρέπει να μεταφέρουμε αντικείμενα από το ένα μέρος στο άλλο. Πολλές φορές δεν αρκεί μόνο η μεταφορά τους, αλλά θα πρέπει να χτίσουμε κιόλας με αυτά, γέφυρες, κτίρια ή ότι άλλο μας ζητηθεί.

Ο χειρισμός γίνεται με έναν αναλογικό μοχλό για την κίνηση και το πλήκτρο "Grab - Drop" για τη κλείσιμο της δαγκάνας, δεν είναι όμως τόσο απλό όσο ακούγεται καθώς στα μεγάλα ύψη που δουλεύουμε έχει συνήθως δυνατούς ανέμους, ενώ τα physics του είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα (με τη βοήθεια της μηχανής Unity) και έτσι χρειάζονται λεπτές κινήσεις για να πετύχουμε το στόχο μας.


Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, ο δημιουργός του πρόσθεσε και έναν αντίστροφο χρονομέτρη ο οποίος καθορίζει αν θα πάρουμε ένα, δύο ή τρία αστέρια στην αποστολή μας. Θα πρέπει λοιπόν εκτός από καλοί χειριστές, να είμαστε και ιδιαίτερα γρήγοροι.

Διαθέτει 60 πίστες προς το παρόν, σε τρία διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση 101 Crane Missions με τέσσερα διαφορετικά σενάρια και ένα Free Mode όπου μπορούμε να χτίσουμε ελεύθερα ότι θέλουμε!

Αν σας άρεσε, θα το βρείτε στο Play Store:

0 στο: "The Building Game: Ένα παιχνίδι για τους πορωμένους με τις κατασκευές"