Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Samsung Galaxy Music: Μια μουσική συσκευή για μικρές τσέπες


Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τo Galaxy Music, ένα smartphone που απευθύνεται σε λάτρεις της μουσικής με σφιχτό προϋπολογισμό. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε μια συσκευή με λογισμικό Android, εξαιρετική ποιότητα ήχου και προηγμένες δυνατότητες αναπαραγωγής μουσικής τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο!

Το Galaxy Music θα τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich και θα διαθέτει QVGA TFT οθόνη 3 ιντσών, ανάλυσης 320×240 pixels. Δυστυχώς, δεν έχουν ανακοινωθεί τα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή (πιθανότατα 800MHz με 1GHz), αλλά γνωρίζουμε ότι περιλαμβάνει 512MB μνήμη RAM και 4GB αποθήκευσης - ευτυχώς, υπάρχει και υποδοχή microSD για να μπορούμε να επεκτείνουμε τη μνήμη έως και 32GB. Επιπλέον διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα  3MP, χωρίς φλας και συνδεσιμότητα Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 3.0 και microUSB θύρα.
Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Samsung Galaxy Music έχει χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη μουσική, όπως στερεοφωνικά ηχεία εμπρός, Sound Alive, SRS και Smart Volume. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό κουμπί μουσικής, το οποίο παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, καθώς και ραδιόφωνο FM. Σε πολλές ιστοσελίδες μάλιστα αναφέρεται οτι θα έχει και projector στα 9 lumens, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες, μάλλον πρόκειται για λάθος, καθώς δε φαίνεται πουθενά η λυχνία του!

Πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμες αλλά μπορούμε να υποθέσουμε, βάσει χαρακτηριστικών, ότι πρόκειται μία αρκετά προσιτή σε μικρές τσέπες συσκευή. Επιπλέον η Samsung θα λανσάρει και μία Dual-SIM έκδοση της συσκευής που θα ονομάζεται Galaxy Music Duos .

0 στο: "Samsung Galaxy Music: Μια μουσική συσκευή για μικρές τσέπες "