Η Atari μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του Android

Το παρελθόν συναντά το παρόν και αναμνήσεις έρχονται στην επιφάνεια. Φίλοι των παλιών κλασσικών παιχνιδιών θα ενθουσιαστείτε με τα σημερινά νέα και θα γυρίσετε κάποια χρονάκια πίσω, κάπου στα τέλη του '90, όπου τα παιχνίδια της Atari ήταν αυτά που έτρωγαν τον πιο πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μας. Δύο από τα πιο δημοφιλή, το Rollercoaster Tycoon και Dungeons and Dragons: Warbands έρχονται στο Android στις αρχές του επόμενου έτους!

To Rollercoaster Tycoon ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης της εποχής του. Με στόχο τη δημιουργία και καλή λειτουργία του δικού μας θεματικού πάρκου, μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σωρό παιχνίδια. Τρενάκια παίρναν τη μορφή που θέλαμε σχεδιάζοντας κάθε βρόχο, στροφή, κατηφόρα και σπιράλ. Στοιχειωμένα σπίτια τρόμαζαν τους πελάτες, ακόμα και ιπτάμενα πλοία μπορούσαμε να έχουμε. Όσο καλύτερα τα σχεδιάζαμε τόσο πιο πολύ κόσμο είχαμε και φυσικά περισσότερα χρήματα για ακόμη πιο εντυπωσιακά παιχνίδια. Ήταν ένα τέλειο εργαλείο για το παιδί που ήθελε να φτιάξει το δικό του πάρκο και μάλλον θα προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση και στο Android.
Το Dungeons and Dragons: Warbands θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στο δημοφιλές D & D σύμπαν. Το πρώτο Warbands παιζόταν με συλλεκτικές φιγούρες (βλέπε εικόνα πιο κάτω). Η έκδοση του για το Android βέβαια θα προσφέρει εικονικές εκδόσεις των χαρακτήρων, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο και πολύ φθηνότερο το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα επιλέγουν μία παράταξη από τις τέσσερις διαθέσιμες, την οποία θα επανδρώνουν για να μάχονται με άλλους παίκτες. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε ηλεκτρονική μορφή! Φαίνεται λοιπόν ότι η Atari διεκδικεί μερίδιό στις mobile πλατφόρμες μπαίνοντας δυναμικά μετά το IOS και στο Android. Ελπίζουμε πέρα από κλασικούς της τίτλους να δούμε και νεότερα παιχνίδια της (σαν το λατρεμένο TDU)


Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Άποψη | Πώς το Facebook και η ανθρώπινη βλακεία καταστρέφουν την ψυχολογία μας και τον κοινωνικό ιστό

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

3D Printing | Τι είναι το brim, το skirt και το raft και πώς μας βοηθούν να έχουμε επιτυχημένες εκτυπώσεις

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 8) | Άδειες φακέλων, αρχείων και διεργασιών

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Google Pixel 4a, OnePlus Nord, iPhone SE | Συγκρίνουμε τα πιο ενδιαφέροντα smartphone του 2020

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Home Assistant (μέρος 3) | Πώς δημιουργούμε αυτοματισμούς στο smart home server μας

Home Assistant (μέρος 5) | Πώς ενεργοποιούμε τις ειδοποιήσεις στον smart home server μας