Η Atari μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του Android

Το παρελθόν συναντά το παρόν και αναμνήσεις έρχονται στην επιφάνεια. Φίλοι των παλιών κλασσικών παιχνιδιών θα ενθουσιαστείτε με τα σημερινά νέα και θα γυρίσετε κάποια χρονάκια πίσω, κάπου στα τέλη του '90, όπου τα παιχνίδια της Atari ήταν αυτά που έτρωγαν τον πιο πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μας. Δύο από τα πιο δημοφιλή, το Rollercoaster Tycoon και Dungeons and Dragons: Warbands έρχονται στο Android στις αρχές του επόμενου έτους!

To Rollercoaster Tycoon ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης της εποχής του. Με στόχο τη δημιουργία και καλή λειτουργία του δικού μας θεματικού πάρκου, μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σωρό παιχνίδια. Τρενάκια παίρναν τη μορφή που θέλαμε σχεδιάζοντας κάθε βρόχο, στροφή, κατηφόρα και σπιράλ. Στοιχειωμένα σπίτια τρόμαζαν τους πελάτες, ακόμα και ιπτάμενα πλοία μπορούσαμε να έχουμε. Όσο καλύτερα τα σχεδιάζαμε τόσο πιο πολύ κόσμο είχαμε και φυσικά περισσότερα χρήματα για ακόμη πιο εντυπωσιακά παιχνίδια. Ήταν ένα τέλειο εργαλείο για το παιδί που ήθελε να φτιάξει το δικό του πάρκο και μάλλον θα προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση και στο Android.
Το Dungeons and Dragons: Warbands θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στο δημοφιλές D & D σύμπαν. Το πρώτο Warbands παιζόταν με συλλεκτικές φιγούρες (βλέπε εικόνα πιο κάτω). Η έκδοση του για το Android βέβαια θα προσφέρει εικονικές εκδόσεις των χαρακτήρων, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο και πολύ φθηνότερο το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα επιλέγουν μία παράταξη από τις τέσσερις διαθέσιμες, την οποία θα επανδρώνουν για να μάχονται με άλλους παίκτες. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε ηλεκτρονική μορφή! Φαίνεται λοιπόν ότι η Atari διεκδικεί μερίδιό στις mobile πλατφόρμες μπαίνοντας δυναμικά μετά το IOS και στο Android. Ελπίζουμε πέρα από κλασικούς της τίτλους να δούμε και νεότερα παιχνίδια της (σαν το λατρεμένο TDU)


Σχόλια

Δείτε επίσης...

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ από το κινητό σου (χωρίς πλάκα)

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android

Εφαρμογές Google: Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Android Basics | Τι είναι Root και πώς μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε συσκευή;

Online αγορές από Κίνα | Με τη νέα μέθοδο αποστολής EU Express το δέμα μας δεν περνάει από τελωνείο

Android Basics: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λεγόμενο brick

Πώς μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχουμε διαγράψει από την Android συσκευή μας;

Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση του Google Maps στην Ελλάδα, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!

Android Basics: Γιατί στο Android 4.2 δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD κάρτα;