Η Atari μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του Android

Το παρελθόν συναντά το παρόν και αναμνήσεις έρχονται στην επιφάνεια. Φίλοι των παλιών κλασσικών παιχνιδιών θα ενθουσιαστείτε με τα σημερινά νέα και θα γυρίσετε κάποια χρονάκια πίσω, κάπου στα τέλη του '90, όπου τα παιχνίδια της Atari ήταν αυτά που έτρωγαν τον πιο πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μας. Δύο από τα πιο δημοφιλή, το Rollercoaster Tycoon και Dungeons and Dragons: Warbands έρχονται στο Android στις αρχές του επόμενου έτους!

To Rollercoaster Tycoon ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης της εποχής του. Με στόχο τη δημιουργία και καλή λειτουργία του δικού μας θεματικού πάρκου, μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σωρό παιχνίδια. Τρενάκια παίρναν τη μορφή που θέλαμε σχεδιάζοντας κάθε βρόχο, στροφή, κατηφόρα και σπιράλ. Στοιχειωμένα σπίτια τρόμαζαν τους πελάτες, ακόμα και ιπτάμενα πλοία μπορούσαμε να έχουμε. Όσο καλύτερα τα σχεδιάζαμε τόσο πιο πολύ κόσμο είχαμε και φυσικά περισσότερα χρήματα για ακόμη πιο εντυπωσιακά παιχνίδια. Ήταν ένα τέλειο εργαλείο για το παιδί που ήθελε να φτιάξει το δικό του πάρκο και μάλλον θα προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση και στο Android.
Το Dungeons and Dragons: Warbands θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στο δημοφιλές D & D σύμπαν. Το πρώτο Warbands παιζόταν με συλλεκτικές φιγούρες (βλέπε εικόνα πιο κάτω). Η έκδοση του για το Android βέβαια θα προσφέρει εικονικές εκδόσεις των χαρακτήρων, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο και πολύ φθηνότερο το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα επιλέγουν μία παράταξη από τις τέσσερις διαθέσιμες, την οποία θα επανδρώνουν για να μάχονται με άλλους παίκτες. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι σε ηλεκτρονική μορφή! Φαίνεται λοιπόν ότι η Atari διεκδικεί μερίδιό στις mobile πλατφόρμες μπαίνοντας δυναμικά μετά το IOS και στο Android. Ελπίζουμε πέρα από κλασικούς της τίτλους να δούμε και νεότερα παιχνίδια της (σαν το λατρεμένο TDU)


Σχόλια

Διαβάστε επίσης...

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Google Music και το YouTube με το NewPipe και το MusicPiped

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Project Treble | Εγκατάστησε το Android Q στη συσκευή σου μέσω της επίσημης GSI ROM της Google

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Play Store με το Aurora Store και το F-Droid

Smart home & AirBnB | Αύξησε την αξία ενοικίασης και κάνε οικονομία με ένα ''έξυπνο'' σπίτι

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;