Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε πώς κάνουμε root το LG Optimus L3


Έχοντας αναφερθεί σε ένα σωρό τρόπους για να κάνουμε root στις συσκευές μας, πρόσεξα οτι έχουμε αδικήσει λιγάκι αυτές της LG καθώς δεν έχουμε ούτε ένα άρθρο που να αφορά δική της συσκευή. Αρκετοί τρόποι που έχουμε καλύψει στο παρελθόν, λειτουργούν σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα όμως αν διαθέτετε το LG Optimus L3 και δε σας δούλεψε καμία από αυτές δείτε πώς θα το κάνουμε root με έναν ακόμη απλό τρόπο.

Προϋποθέσεις

Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε (εκτός από τη συσκευή) είναι τα απαραίτητα αρχεία τα οποία μπορείτε να κατεβάσατε από εδώ:

Να επισημάνουμε οτι αν χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο των Windows θα χρειαστείτε και τους driver της συσκευής, τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: LG Oprimus L3 Windows drivers. Η διαδικασία είναι γραμμένη για το μοντέλο E400 ενώ υπάρχει και το E450 το οποίο είναι δίκαρτο, αλλά δε γνωρίζουμε αν λειτουργεί ο ίδιος τρόπος για αυτό.

Η διαδικασία

Ακολουθείτε τη διαδικασία με δική σας ευθύνη.

0. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε Windows, εγκαθιστούμε τώρα τους driver που κατεβάσαμε.

1. Συνδέουμε τη συσκευή μας με τον υπολογιστή και ενεργοποιούμε τον "Εντοπισμό σφαλμάτων" (USB debugging).

2. Αποσυμπιέζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε.

3. Μπαίνουμε στο φάκελο με διπλό κλικ.

4. Τρέχουμε το αρχείο:
  • "run.bat" στα Windows
  • ή "run.sh" στο Linux και το Mac
5. Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία.

6. Αφού τελειώσει, ψάχνουμε στη συσκευή μας την εφαρμογή "Superuser" για επιβεβαίωση.


Είναι από τις πιο εύκολες διαδικασίες root που υπάρχουν και ελπίζω να λειτουργήσει ασχέτως ποιας έκδοσης firmware διαθέτει η δική σας συσκευή. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις επισκεφτείτε το νήμα του στο XDA.

191 στο: "Δείτε πώς κάνουμε root το LG Optimus L3"