Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Magic Wingdom: Το παζλ δράσης και αντανακλαστικών που θα μας γίνει εμμονή

Magic Wingdom

Μπορεί να μην ήρθε ακόμη το Πάσχα (έχουμε ακόμη...) αλλά εμείς θα βιαστούμε να τσουγκρίσουμε αυγά! Για την ακρίβεια θα προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε αλλά αναπόφευκτα θα τα τσουγκρίσουμε στο τέλος... Όλα αυτά στο Magic Wingdom, ένα νέο παζλ δράσης που θα μας κάνει να εθιστούμε από το πρώτο λεπτό. Απλό στη λογική του, αλλά δύσκολο όπως θα διαπιστώσουμε στην πράξη. 

Η δράση ξεκινάει με αυγά διαφορετικού χρώματος που ταξιδεύουν - αιωρούνται στην οθόνη μας. Σκοπός μας είναι να συνδυάζουμε δύο ή περισσότερα αυγουλάκια, ίδιου χρώματος, σχεδιάζοντας μια γραμμή που καθορίζει την πορεία τους. 


Ταυτόχρονα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία το τσούγκρισμα αυγών διαφορετικού χρώματος. Απλό όπως σας είπα έτσι; Έλα όμως που όσο προχωράμε αυξάνεται η ταχύτητα που κινούνται τα αυγουλάκια μας και δεν τα προλαβαίνουμε με τίποτα και όπως βλέπετε στην εικόνα βρίσκομαι σε κρίσιμο σημείο!

Κάντε απίστευτα combo, εμποδίστε τις συγκρούσεις, αξιοποιείστε στο έπακρο τα powerups και πάνω από όλα διασκεδάστε και εξασκήστε τα αντανακλαστικά σας. Όσο αυξάνετε τις δεξιότητες σας ανταμείβεστε με κέρματα, ρουμπίνια, σμαράγδια και πόντους εμπειρίας που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τις αποστολές και να ξεκλειδώσετε επιτεύγματα.

Αν θέλετε και εσείς να τεστάρετε τις δυνατότητές σας, θα βρείτε το Magic Wingdom δωρεάν στο Google Play Store.

0 στο: "Magic Wingdom: Το παζλ δράσης και αντανακλαστικών που θα μας γίνει εμμονή"