Glu Mobile: Ποιος είπε οτι τα ποιοτικά παιχνίδια πρέπει να τα πληρώνουμε;


Το επίπεδο των παιχνιδιών έχει προχωρήσει πλέον πάρα πολύ στις mobile πλατφόρμες, σε σημείο να ανταγωνίζεται άνετα αυτά των φορητών κονσολών, όπως το PSP της Sony. Τα έξοδά μας όμως δεν τελειώνουν στην αγορά της συσκευής μας, καθώς τα ποιοτικά παιχνίδια στο Google Play χρειάζονται και αυτά ένα μέρος από το χαρτζιλίκι μας. Σωτήρας λοιπόν για τους "μπατίρηδες" είναι η Glu Mobile, μία εταιρία με πολύ όμορφα παιχνίδια διαφόρων τύπων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας χωρίς να ξοδέψουμε δραχμή. Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα που έχει να μας προσφέρει.

Frontline Commando


Ένα εξαιρετικό shoot 'em up τρίτου προσώπου στο οποίο ο κλασικός υπερκομάντο πηγαίνει μόνος του στον εχθρό και σκοτώνει 8.322 αντιπάλους, καταρρίπτει 84 ελικόπτερα και διαλύει 39 τανκς με ένα πιστολάκι (Χαχαχα!). Διαθέτει φοβερά 3D γραφικά και αρκετές αποστολές για να σας κρατήσει το ενδιαφέρον.


Blood & Glory: Legend


Ένα παιχνίδι μάχης σώμα με σώμα σε αρένα, το οποίο χρειάζεται και ικανότητες τακτικής, επίθεσης και άμυνας. Ο χειρισμός του γίνεται με χειρονομίες (gestures) που αυξάνουν το ρεαλισμό της μάχης ενώ διαθέτει εκπληκτικά γραφικά και ένα μεγάλο οπλοστάσιο για να εξοπλίσουμε τον ήρωά μας.


Gears & Guts


Όταν όλοι στην πόλη έχουν μεταλλαχθεί σε ζόμπι, ο μόνος τρόπος να απαλλαγείς από αυτά είναι με το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο που ετοίμαζες για την περίπτωση του zombie apocalypse! Οδηγήστε και διαλύστε τα πάντα μπροστά σας σε ένα παιχνίδι απόλυτης καταστροφής όπου τα ζόμπι προσπαθούν να σας σταματήσουν διαλύοντας το αυτοκίνητό σας.


Contract Killer: Zombies


Σε συνέχεια του προηγούμενου παιχνιδιού, ας πούμε οτι δεν καταφέρατε να βρείτε ένα αυτοκίνητο και ανεβήκατε σε μία ταράτσα όπου εντελώς τυχαία είναι γεμάτη με ότι όπλα μπορείτε να φανταστείτε! Χρησιμοποιήστε τα για να σταματήσετε τις ορδές των ζόμπι που σας πλησιάζουν σε ένα shoot 'em up πρώτου προσώπου με εξίσου όμορφα γραφικά.


Eternity Warriors 2


Για τους λάτρεις του Diablo και των MMORPG, έρχεται ένα παιχνίδι όπου με τον ήρωά μας καλούμαστε να καθαρίσουμε τον πλανήτη από τις δυνάμεις του κακού. Με παρόμοιο gameplay και εξαιρετικό multiplayer, μπορούμε να συνεργαστούμε με τους φίλους μας και με άλλους σε ολόκληρο τον κόσμο για να εκπληρώσουμε τον κοινό σκοπό μας.


Σύνοψη
Όπως βλέπετε και στα βίντεο, τα παιχνίδια είναι πανέμορφα ενώ μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών gamer. Δεν ξέρω αν η εταιρία βγάζει πραγματικά το κέρδος που θα ήθελε, χωρίς την άμεση πώλησή τους αλλά για εμάς σημασία έχει οτι υπάρχει μία εταιρία που εκδίδει δωρεάν ποιοτικά παιχνίδια στο Android. Διατίθενται πολλά ακόμα στη φαρέτρα της Glu Mobile για να ανακαλύψετε, άλλα δωρεάν και άλλα επί πληρωμή και θα τα βρείτε όλα στη σελίδα της στο Google Play Store.

Σχόλια

  1. Η τακτική που ακουλουθεί η GLU είναι δωρεάν games αλλά να χρυσοπληρώνεις τα items που αγοράζεις μέσα στα παιχνίδια.

    Νομίζω ότι τα βγάζει τα λεφτά της αλλιώς θα είχε σταματήσει να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter