Pool Mania: Ότι καλύτερο για τους λάτρεις του μπιλιάρδου


Συνεχίζοντας το καθημερινό "ψάρεμα" στο Play Store για ωραία παιχνίδια, συνειδητοποίησα οτι δεν έχουμε παρουσιάσει κάτι που να έχει θέμα το μπιλιάρδο! Ένα απλό παιχνίδι μπιλιάρδου όμως δεν έχει τόσο πολύ πλάκα αν δεν περιέχει και μερικές προκλήσεις. Υποδεχθείτε λοιπόν το Pool Mania, μία μίξη κλασσικού μπιλιάρδου με arcade χαρακτηριστικά!


Διαθέτει τρία είδη παιχνιδιού και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο:
  • στο Arcade καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας κάποιες αποστολές σε διάφορα σενάρια που θα μας παρουσιαστούν στο τραπέζι. Σε κάθε μία από τις 150 πίστες, οι μπάλες είναι τοποθετημένες με τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει. Έχουμε στη διάθεσή μας πέντε ζωές και αν τα καταφέρουμε με το σωστό τρόπο, θα κερδίσουμε τα πολυπόθητα τρία αστέρια (ναι είναι παιχνίδι που μαζεύεις αστέρια!!!),
  • το Challenge μοιάζει αρκετά με το Arcade όμως έχει περιορισμένο χρόνο ενός λεπτού. Μέσα σε αυτό το χρόνο πρέπει να περάσουμε όσες πίστες μπορούμε με τη βοήθεια του bonus 20 δευτερολέπτων για κάθε φορά που βάζουμε μια μπάλα στην τρύπα. Απευθύνεται λοιπόν στους εξοικειωμένους,
  • ενώ το Practice είναι μια απλή παρτίδα μπιλιάρδου χωρίς άγχος για να περνάμε την ώρα μας.

Από άποψη χειρισμού είναι επίσης εύκολο και ακριβές. Με το δάχτυλό μας κινούμε τη στέκα σε όποια κατεύθυνση θέλουμε με κέντρο την άσπρη μπάλα ενώ στο κάτω μέρος βρίσκονται δύο βελάκια για μεγαλύτερη ακρίβεια. Λίγο πιο δεξιά θα δούμε άλλη μία λευκή μπάλα με την οποία βάζουμε τα φάλτσα μας και στην άκρη βρίσκεται η μπάρα με την οποία ορίζουμε τη δύναμη που θα χτυπήσει η στέκα. Γύρω γύρω υπάρχουν επίσης ένα σωρό πληροφορίες όπως το σκορ αλλά και το "pause" αν χρειαστούμε ένα διάλειμμα.


Έχει απλά και όμορφα 2D γραφικά, πέντε τραπέζια για να παίξουμε, τα οποία θα αυξηθούν στο μέλλον μαζί με τις διαθέσιμες πίστες και η μόνη απαίτηση είναι να έχουμε άπλετο χρόνο για να παίξουμε. Ένα από τα θετικά του είναι οτι σε βάζει γρήγορα στο νόημα και την τεχνική του μπιλιάρδου ενώ ίσως θα μπορούσε να έχει και ένα παιχνίδι δύο παικτών ίσως μέσω bluetooth (όπως το Poker) για να λιώνουμε με τους φίλους μας.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

Σχόλια

  1. Αντίστοιχο σε Γαλλικό μπιλιάρδο και δωρεάν
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.StudioHung.billiard&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLlN0dWRpb0h1bmcuYmlsbGlhcmQiXQ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Xiaomi Mi 9 | Η καλύτερη οικονομική Android ναυαρχίδα που μπορείς να αγοράσεις

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε τη δική μας cloud υπηρεσία (Dropbox) με τη βοήθεια του Nextcloud

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Το απόλυτο tip για καλές νυχτερινές φωτογραφίες με οποιοδήποτε Android smartphone

Φεύγω από τη Google | Αντικαθιστούμε τον Chrome με τον Firefox και την Αναζήτηση Google με το DuckDuckGo

Οι 13 ελαφριές εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε Android Go smartphone

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;