Εφαρμογή Μασούτης και διευκολύνουμε τη ζωή μας στο σούπερ μάρκετ!


Η εφαρμογή που θα δούμε σήμερα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Δε βλέπουμε συχνά ελληνικές επιχειρήσεις να διαθέτουν μια τόσο καλοφτιαγμένη και ολοκληρωμένη εφαρμογή.


Αναφέρομαι στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτη, που έδωσε στους πελάτες της ένα χρήσιμο εργαλείο για τα ψώνια τους, από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος. Για να γίνω σαφέστερη, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μπορούμε να απλοποιήσουμε τις αγορές μας ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα από το σημείο που βρίσκεστε. Τώρα θα μου πείτε δεν ξέρω τα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου; Ε δεν είμαστε πάντα σπίτι μας όταν χρειάζεται να κάνουμε ψώνια...

2. Δείτε τις ώρες λειτουργίας. Κυρίως χρήσιμο σε γιορτές και αργίες.

3. Δημιουργήστε τη λίστα με τα ψώνια που χρειάζεστε. Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε μια ωραιότατη λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμαστε, ώστε και να μην ψαχνόμαστε όταν φτάσουμε στο σούπερ μάρκετ, αλλά και για να κάνουμε οικονομία αγοράζοντας μόνο τα απαραίτητα. Κάθε τι που τοποθετούμε στο καρότσι μας μπορούμε να το διαγράφουμε επί τόπου από τη λίστα και αν κάτι δε βρούμε το αφήνουμε για να θυμόμαστε ότι δεν το πήραμε.


4. Μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για τις προσφορές της εβδομάδας. Η εφαρμογή μας ενημερώνει για τις προσφορές της εβδομάδας, οπότε καλό θα ήταν να ρίχνουμε μια ματιά αν θέλουμε να κάνουμε οικονομικότερα τα ψώνια μας.

5. Κάναμε τις αγορές μας και φτάνουμε στο ταμείο. Η εφαρμογή μας δίνει ακόμη μία χρήσιμη δυνατότητα, που ενδιαφέρει όσους από εμάς έχουμε την καρτούλα που εκδίδει το σούπερ μάρκετ και μια ζωή βρίσκεται σε κάποιο δυσπρόσιτο σημείο στην τσάντα μας ή βρίσκεται ξεχασμένη στο σπίτι. Μπορούμε λοιπόν, να αποθηκεύσουμε τον αριθμό της κάρτας μας στην εφαρμογή και αυτό μας δίνει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον, μπορούμε να ενημερωθούμε για τους πόντους που έχουμε συγκεντρώσει και αναλόγως να ζητήσουμε την πίστωση που δικαιούμαστε και δεύτερον, κατά την εισαγωγή του αριθμού της κάρτας μας, παράγεται τον αντίστοιχο barcode και έτσι έχουμε πάντα την κάρτα μας μαζί όταν μας τη ζητάει ο ταμίας ο οποίος αρκεί να σκανάρει την οθόνη της συσκευής μας!


Μια αρκετά χρήσιμη εφαρμογή για τους πελάτες του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ φυσικά, αλλά και ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πως μπορούν και άλλες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους δίνει η σημερινή τεχνολογία, για να διαφημιστούν από τη μία και να διευκολύνουν τους καταναλωτές τους από την άλλη.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter