Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

iTag - Music Tag Editor: Για να βάζουμε σωστούς τίτλους και εικόνες στη μουσική μας


Η κινητή μας συσκευή είναι το σπίτι για όλα τα αγαπημένα μας ψηφιακά δεδομένα. Βιβλία, ταινίες, φωτογραφίες, προσωπικά βίντεο και φυσικά μουσική είναι μερικά από αυτά για να τα βρίσκουμε εύκολα όμως θα πρέπει να έχουμε και τη σωστή ονομασία στο κάθε ένα. Ιδιαίτερα για τη μουσική, οι εφαρμογές που διατίθενται για τη διαχείρισή της έχουν ένα σωρό επιλογές κατηγοριοποίησης που αν δεν τις εκμεταλλευτούμε θα χάσουμε τη μπάλα. Αν βαρεθήκατε λοιπόν να βλέπετε τραγούδια με ονομασία "Track01" χρησιμοποιήστε το iTag.


Πρόκειται για έναν απλό αλλά πλήρη tag editor ο οποίος μας βοηθάει να συμπληρώσουμε όλες τις πληροφορίες ενός κομματιού μουσικής συμπεριλαμβανομένων των τίτλου, άλμπουμ, καλλιτέχνη και είδους. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ψάξει για εμάς την εικόνα του άλμπουμ στο οποίο ανήκει και αν δεν μπορεί αν τη βρει, μας επιτρέπει να επιλέξουμε και να ορίσουμε μία δική μας εικόνα από το κινητό μας. Σκανάρει όλο το κινητό μας για μουσικά κομμάτια και μας επιτρέπει να τα δούμε και να τα επεξεργαστούμε ανά τραγούδι ή ανά άλμπουμ, αφού πρώτα προσπεράσουμε την πρόταση για δημιουργία λογαριασμού, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητο.

Διατίθεται δωρεάν όμως υπάρχει και μία έκδοση επί πληρωμή χωρίς διαφημίσεις. Είναι μία πολύ απλή εφαρμογή όμως ιδιαίτερα χρήσιμη αν έχουμε μεγάλο όγκο μουσικών κομματιών στη συσκευή μας.

Θα το βρείτε στο Google Play Store.

0 στο: "iTag - Music Tag Editor: Για να βάζουμε σωστούς τίτλους και εικόνες στη μουσική μας"