Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Humble Bundle 3: Πέντε παιχνίδια σε όποια τιμή θέλουμε για το Android και όχι μόνο


To Humble Bundle είναι και πάλι εδώ για το Android, με πέντε νέα παιχνίδια για να αγοράσουμε στην τιμή που θέλουμε εμείς. Αυτή τη φορά οι τίτλοι που περιλαμβάνονται είναι το Fieldrunners, το BIT.TRIP BEAT, το SpaceChem, το Uplink και το Spirits.


Όπως πάντα και σε κάθε Humble Bundle, αγοράζουμε μία φορά τα παιχνίδια στην τιμή που εμείς θέλουμε, βοηθάμε τους developer ανεξάρτητων παραγωγών παιχνιδιών να αυξήσουν τις πωλήσεις τους ενώ ένα μέρος των χρημάτων πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αφού τα αγοράσουμε μπορούμε να τα κατεβάσουμε όσες φορές θέλουμε και να τα παίξουμε σε Android, Linux, Windows και Mac ενώ συμπεριλαμβάνονται και τα soundtrack τους προς τέρψιν των φιλόμουσων gamer.

Παρακολουθήστε τα βίντεο των πέντε νέων παιχνιδιών και ενημερωθείτε στο τέλος για τις προϋποθέσεις:


Προσωπικά, αν θέλετε τη γνώμη μου, ξεχωρίζω ιδιαίτερα το SpaceChem το οποίο είναι ένα φοβερό παιχνίδι γρίφων, το Uplink το οποίο είναι ένας προσομοιωτής hacking που θα λατρέψετε αλλά και το αρτιστικό Spirits.

Υπάρχουν λοιπόν και κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε:
  • Τα παιχνίδια που αγοράζετε από το Humble Bundle δεν μπορείτε να τα αναβαθμίσετε μέσω του Play Store.
  • Για να αποκτήσετε και το πέμπτο παιχνίδι, το Spirits, θα πρέπει να ξεπεράσετε το μέσο όρο που έχουν πληρώσει οι άλλοι χρήστες ο οποίος όσο καθυστερούμε ανεβαίνει.
  • Οι πληρωμές μπορούν πλέον να γίνουν και μέσω Google Wallet (αυτό που ενεργοποιήσαμε για να κάνουμε αγορές από το Play Store).
  • To Uplink παίζει μόνο σε Android συσκευές άνω των επτά ιντσών.
  • To SpaceChem παίζει μόνο σε Android συσκευές άνω των πέντε ιντσών.

Συγκρίνετέ τα με τις κανονικές τιμές τους και θα καταλάβετε για πόσο μεγάλη προσφορά πρόκειται.

0 στο: "Humble Bundle 3: Πέντε παιχνίδια σε όποια τιμή θέλουμε για το Android και όχι μόνο"