Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΕΟΠΠΥ: Όλοι οι Έλληνες γιατροί στην παλάμη του χεριού σας


Αν χρειάστηκε να επισκεφτείτε γιατρό πρόσφατα, θα βρεθήκατε στη δυσάρεστη θέση να εντοπίσετε ένα συμβεβλημένο με το ταμείο που είσαστε ασφαλισμένοι. Αυτό γιατί πρόσφατα άλλαξαν τα πράγματα στον ασφαλιστικό τομέα και αν ψάχνετε για γιατρούς ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ. σίγουρα δε θα βρείτε αυτό που θέλετε καθώς ο νέος φορέας λέγεται ΕΟΠΠΥ και εκεί ανήκουμε πλέον όλοι.


Υπάρχουν δύο τρόποι για να βρούμε εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειαζόμαστε:

  1. Από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΥ
  2. Από την εφαρμογή του ΕΟΠΠΥ για το Android την οποία και θα δούμε παρακάτω.

Πρόκειται για μία λίστα γιατρών οι οποίοι συνεργάζονται με τον ΕΟΠΠΥ που μπορούμε να δούμε ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε και την ειδικότητα που θέλουμε. Παρέχονται πλήρεις πληροφορίες για τους γιατρούς και τα ιατρεία μαζί με τηλέφωνα, διευθύνσεις και email για να κλείσουμε ραντεβού και να τους επισκεφτούμε. Μπορούμε επίσης να δούμε στο χάρτη πού βρίσκονται αλλά και να τους προσθέσουμε απευθείας στις επαφές μας.

Εκτός από τους γιατρούς μπορούμε να βρούμε πλήρη λίστα με διαγνωστικά κέντρα, κέντρα υγείας και τοπικά ιατρεία για την κάθε περιοχή και να επικοινωνήσουμε μαζί τους για ραντεβού ή επιπλέον ερωτήσεις. 


Τέλος παρέχονται και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που απευθύνονται σε γιατρούς και ασφαλισμένους σχετικά με την εφαρμογή, τα δικαιώματά τους στις συναλλαγές με τον ΕΟΠΠΥ αλλά και χρήσιμα τηλέφωνα της υπηρεσίας.

Είναι πάρα πολύ χρήσιμη και βολική καθώς τη χρειάστηκα πρόσφατα και με εξυπηρέτησε τέλεια και το καλύτερο από όλα είναι οτι διατίθεται δωρεάν για τον καθένα να την κατεβάσει. Μην ψάξετε τον Dr. Android εκεί μέσα, δε θα τον βρείτε. Χαχαχα!

Βρείτε τη στο Google Play Store.

17 στο: "ΕΟΠΠΥ: Όλοι οι Έλληνες γιατροί στην παλάμη του χεριού σας"