Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Flash Downloader: Το Flash θα συνεχίσει να υπάρχει στο Android


Σίγουρα θα διαβάσατε τις τελευταίες μέρες οτι η Adobe σταματάει να υποστηρίζει το Android για τις συσκευές που φέρουν εκδόσεις από Jellybean και πάνω. Αυτό σημαίνει οτι δε θα μπορούμε να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή Flash Player μέσω του Google Play Store.

Ένας τρόπος για να το έχουμε είναι να πάρουμε ένα backup από τις εφαρμογές μας και να φυλάξουμε κάπου το .apk αρχείο για ώρα ανάγκης. Αν όμως το χάσουμε ή το διαγράψουμε θα πρέπει να στραφούμε στο ίντερνετ ή σε κάποιο φίλο μας για να μας το στείλει.


Πριν πηδήξουμε λοιπόν από κανένα γκρεμό λόγω της "ατυχίας" που μας βρήκε, ο γνωστός MoDaCo μας έχει μία πολύ απλή λύση. Δημιούργησε την εφαρμογή Flash Downloader η οποία θα κατεβάσει για εμάς το Flash Player από τη δική του σελίδα μιας και στο Play Store παύει να υπάρχει. Αφού το εγκαταστήσουμε θα μας εμφανίσει μια συντόμευση του Flash Player στο συρτάρι των εφαρμογών μας, την οποία αν πατήσουμε θα κατεβάσει για εμάς το .apk. Από τη μπάρα ειδοποιήσεων μπορούμε να το εγκαταστήσουμε όπως κάθε άλλη εφαρμογή εκτός Play Store.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store. [Ενημέρωση: Δυστυχώς αποσύρθηκε] Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τις "Άγνωστες Πηγές" στη συσκευή σας.

2 στο: "Flash Downloader: Το Flash θα συνεχίσει να υπάρχει στο Android"