Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Brave Smart: Το παιχνίδι που εύκολα θα μάθεις και δύσκολα θα ξεκολλήσεις


Brave Smart είναι το όνομα του καινούργιου εθιστικού παιχνιδιού που έπεσε στην αντίληψή μας! Αν είστε φαν του Triple Town θα γίνετε σίγουρα και λάτρεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ανήκει στην κατηγορία των παζλ παιχνιδιών όπου πρέπει να συνδυάσουμε τρία τουλάχιστον ομοειδή αντικείμενα και να προχωράμε βάσει του στόχου που τίθεται κάθε φορά. Πολύ απλό και κατανοητό, μας εισάγει σταδιακά στη λογική του, με κλιμακούμενη δυσκολία και οδηγίες όπου χρειάζεται. 


Κάθε πίστα-δοκιμασία θέτει ένα στόχο τον οποίο πρέπει όχι απλά να πετύχουμε αλλά ταυτόχρονα να καταφέρουμε να μαζέψουμε και αρκετούς πόντους ώστε να διασφαλίσουμε τα τρία αστεράκια στο τέλος. Ναι καλά καταλάβατε, ανήκει και αυτό στην γνωστή πλέον κατηγορία παιχνιδιών που λατρέψαμε, όπου  στο τέλος κάθε πίστας μας απονέμονται αστέρια. 

Φυσικά στόχος για τα freaks σαν εμένα είναι να τελειώσουμε όλες δοκιμασίες με φουλ αστέρια! Πάρτε μια γεύση βλέποντας το βίντεο και αν σας ενθουσιάσει όπως εμένα κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store.4 στο: "Brave Smart: Το παιχνίδι που εύκολα θα μάθεις και δύσκολα θα ξεκολλήσεις"