Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Around Sound: Φόρεσε τα ακουστικά και άφησε το κινητό να ανησυχεί για το περιβάλλον σου


Σας έχει τύχει ποτέ ενώ περπατάτε στο δρόμο και ακούτε μουσική από τα ακουστικά, να σας φωνάζει μάταια ένας φίλος χωρίς να το αντιληφθείτε; Μήπως ακούτε μουσική στο σπίτι και ξαφνικά μπαίνει κάποιος στο δωμάτιο και τρομάζετε; Βρέθηκε η λύση και για αυτό λοιπόν και λέγεται Around Sound!

Πρόκειται για μία πολύ απλή αλλά ιδιαίτερα έξυπνη εφαρμογή η οποία μετράει το θόρυβο που υπάρχει στο περιβάλλον μας και μας ειδοποιεί αν υπάρχουν αλλαγές σε αυτό. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να ορίσουμε ένα όριο το οποίο αν ξεπεραστεί, θα σταματήσει αυτόματα η εφαρμογή της μουσικής και έτσι θα καταλάβουμε οτι κάποιος κινείται κοντά μας ή μας φωνάζει.

Λειτουργεί με ή χωρίς ακουστικά είτε αυτά συνδέονται με καλώδιο είτε μέσω bluetooth, ο δημιουργός όμως μας προτείνει να χρησιμοποιήσουμε ακουστικά με δικό τους μικρόφωνο. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε την εφαρμογή της μουσικής την οποία χρησιμοποιούμε για να κλείνει την κατάλληλη, ενώ έχει και τη δυνατότητα να απενεργοποιείται αυτόματα μόλις βγάζουμε τα ακουστικά από το βύσμα τους.


Είναι λοιπόν τόσο απλό όσο ακούγεται αρκεί να ρυθμίσουμε σωστά το όριο γιατί αλλιώς θα μας εκνευρίσει. Σε ανοιχτούς χώρους με υπερβολική φασαρία (κίνηση στο δρόμο) είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί, σε κλειστούς χώρους με σταθερό θόρυβο όμως είναι ιδανικό! Διατίθεται σε δύο εκδόσεις με την πληρωτέα να ξεκλειδώνει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά.

Θα το βρείτε στο Google Play Store:

0 στο: "Around Sound: Φόρεσε τα ακουστικά και άφησε το κινητό να ανησυχεί για το περιβάλλον σου"