Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Gyro: Όσο πιο απλό, τόσο πιο εθιστικό!Τι να τα κάνεις τα 3D γραφικά, τον περίτεχνο χειρισμό και το σενάριο όταν έχεις παιχνίδια σαν το Gyro! Ένα πάρα πολύ απλό αλλά όχι πρόχειρο παιχνίδι, ήρθε στο Android και είναι πραγματικά ο ορισμός του time-killer! Χωρίς ιδιαίτερο νόημα, θα σας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη της συσκευής σας!


Το Gyro λοιπόν είναι απλό... πολύ απλό! Στο κέντρο της οθόνης του υπάρχει ένας τροχός με χρώματα (ο οποίος θυμίζει Google Chrome) και σε αυτό τον τροχό πλησιάζουν απειλητικά, σφαίρες διαφόρων χρωμάτων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον τροχό με το χέρι μας για να πέσει η κατάλληλη σφαίρα στο κατάλληλο χρώμα. Εύκολο! Αν δεν τα καταφέρουμε ο τροχός αρχίζει και χάνει τη δύναμή του και κάποια στιγμή, το παιχνίδι τελειώνει (για να αρχίσει το επόμενο).


Είναι ένας κλασσικός απόγονος των arcade παιχνιδιών που παίζαμε παλαιότερα. Με συνεχώς αυξανόμενη δυσκολία, όπως αρμόζει στα παιχνίδια τέτοιου τύπου και φλερτάροντας με τη βαρεμάρα και τη μονοτονία, σκοπός του είναι απλά να κάνουμε high score. Διαθέτει φοβερά μενού, απλά αλλά πανέμορφα, παγκόσμιο και τοπικό ranking και δωράκια (άνευ σημασίας) αν τα πάτε καλά. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αλλά κυρίως σε ανθρώπους με προσόντα (αν έχετε φτάσει στο Tetris πάνω από την πίστα 100, τότε είστε ο κατάλληλος).

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το έχετε εγκατεστημένο στη συσκευή σας για τις δύσκολες στιγμές. Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store.

2 στο: "Gyro: Όσο πιο απλό, τόσο πιο εθιστικό!"