Beyond Ynth: Ένα πανέξυπνο adventure-puzzle παιχνίδι, μοναδικό στο είδος του


Στην κατηγορία "Παιχνίδια" του Dr. Android, προσπαθούμε να παρουσιάσουμε μόνο τους διασκεδαστικούς τίτλους που θα έχουμε για πολύ καιρό εγκατεστημένους στη συσκευή μας. Αν είναι να ξοδέψουμε χρήματα, θα πρέπει να επιλέξουμε αυτές που είναι must have, που λένε και στο χωριό μου. Μία από αυτές είναι και το Beyond Ynth, ένα πρωτότυπο παιχνίδι με έξυπνη λογική που θα σας κάνει να σκεφτείτε και να χαμογελάσετε.


Παίρνουμε το ρόλο μιας πασχαλίτσας η οποία πρέπει να κάνει ένα μακρύ ταξίδι για να πετύχει το σκοπό της (ο οποίος δεν έχει καμία σημασία, άλλωστε το ταξίδι μετράει). Σε κάθε πίστα, καλούμαστε να οδηγήσουμε την πασχαλίτσα από την αρχή στο τέλος της. Αυτό γίνεται με μεγάλους κύβους τους οποίους μπορεί να σπρώξει και να τους τουμπάρει για να προχωρήσουν, αφού πρώτα μπει μέσα. Ο κάθε κύβος έχει μία είσοδο και μία έξοδο (πολλές φορές είναι κοινή) και σκοπός μας είναι να τους γυρίσουμε έτσι, ούτως ώστε να μπορέσει η πασχαλίτσα να πάει από τον ένα στον άλλο. 


Οι πίστες βρίσκονται σε τέσσερις περιοχές, η κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά:
  • το δάσος, στο οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα βελανίδια που πέφτουν από τα δέντρα,
  • την έρημο, στην οποία πρέπει να αποφύγουμε τις ακτίνες του ηλίου,
  • το ηφαίστειο, στο οποίο δεν πρέπει να πέσουμε στις τρύπες λάβας αλλά και να προσέχουμε τις μπάλες λάβας που πέφτουν από τον ουρανό,
  • και τους πάγους, στους οποίους δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγούμε από τον κύβο, λόγω ψύχους.
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε στην πράξη περί τίνος πρόκειται:


Χειριζόμαστε λοιπόν την πασχαλίτσα με τα πλήκτρα της οθόνης (όχι και το καλύτερο) και προσπαθούμε να φτάσουμε στο τέλος, μαζεύοντας διαμάντια. Οι πίστες είναι πάρα πολλές και κάθε μία έχει τη δική της δυσκολία χωρίς να σε εκνευρίζει. Μπορούμε να ξεκινήσουμε παίζοντας το "How to Play", το οποίο διαθέτει μία πίστα από κάθε περιοχή εξηγώντας τα χαρακτηριστικά της.


Διαθέτει επίσης ένα πλήκτρο με το οποίο μπορούμε να δούμε όλη την πίστα από μακριά (κάτω δεξιά, ο μεγεθυντικός φακός) αλλά αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι οτι όταν χάνουμε, δεν υπάρχουν ζωές! Υπάρχει ένα πλήκτρο κάτω αριστερά με το οποίο γυρνάμε απλά το χρόνο πίσω και ξεκινάμε από το σημείο που θέλουμε!!! Αν τελικά είναι αδύνατο να βρούμε τη λύση, μπορούμε να τη δούμε σε βίντεο μέσω του YouTube.


Συνολικά πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρωτότυπο παιχνίδι που σαν και αυτό δεν έχετε ξαναδεί. Το εύρημα με τους κύβους που κυλάνε είναι φοβερό, αλλά και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, πανέξυπνα. Διαθέτει αρκετές πίστες για να ξοδέψετε το χρόνο σας και η τιμή του είναι λογικότατη για το είδος του.

Θα το βρείτε με 0,99€ στο Google Play Store.

Σχόλια

Διαβάστε επίσης...

Επισκευή LED τηλεόρασης | Η LG μου ζήτησε 250 ευρώ, την έφτιαξα μόνος μου με μόλις 60 ευρώ!

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Xiaomi Mi A3 | Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για να μην το αγοράσεις