Deer Hunter Reloaded: Το απόλυτο κυνηγετικό παιχνίδι στο Android


Άλλος ένας γνωστός τίτλος παιχνιδιού διατίθεται στο Android και είναι καλύτερος από ποτέ! Το Deer Hunter θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί εξ' αρχής, για συσκευές αφής καθώς ο χειρισμός του είναι πιο φυσικός σε σχέση με ένα χειριστήριο ή ένα πληκτρολόγιο. Χωρίς καμία έκπτωση σε γραφικά και με πολλές επιλογές σε πίστες και αντικείμενα, υπόσχεται να σας καθηλώσει και μάλιστα δωρεάν!

Η Glu έκανε και πάλι το θαύμα της. Η εταιρία που μας έχει φέρει ουκ ολίγα παιχνίδια με εκπληκτικά γραφικά και μάλιστα δωρεάν, μας προσφέρει και τον καλύτερο εξομοιωτή κυνηγιού που υπάρχει. Όλα βρίσκονται μαζεμένα στο κεντρικό μενού, το οποίο είναι έξυπνα σχεδιασμένο ως μια καλύβα στο βουνό! Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε τις αποστολές σας, να αγοράσετε όπλα, ρουχισμό και να ενημερωθείτε για τα κεκτημένα σας στην τράπεζα. Η διασκέδαση ξεκινάει μόλις βγούμε στη φύση!

Ανάλογα με την αποστολή που έχουμε επιλέξει, μας εμφανίζει σε ένα σημείο το οποίο βρίσκεται σε μια απόσταση για να μην τρομάξουμε τα ζώα αλλά και να μην κινδυνεύσουμε. Το σημείο δεν είναι σταθερό καθώς μπορούμε να κινηθούμε δεξιά και αριστερά για να βλέπουμε καλύτερα. Εντοπίζουμε το θήραμα που μας βολεύει περισσότερο και χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα στην οθόνη για το όπλο μας μεταξύ των οποίων τη διόπτρα, το ζουμ και τη σκανδάλη.

Μια φοβερή προσθήκη είναι η επιλογή για ακτίνες X, μέσω της οποίας μπορούμε να δούμε τα ζωτικά όργανα που είναι πιο ευάλωτα σε ένα ενδεχόμενο χτύπημα! Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε για αυτό, γιατί μετά από κάθε πυροβολισμό, τα ζώα τρέχουν τρομαγμένα και ίσως χάσουμε την ευκαιρία να περάσουμε την πίστα.

Αυτό είναι λοιπόν το παιχνίδι! Προσέχετε γιατί σε κάποιες πίστες έχετε συγκεκριμένο χρόνο να τις φέρετε εις πέρας, ενώ σε άλλες τα θηράματα γίνονται κυνηγοί και ενδέχεται να σας επιτεθούν! Δοκιμάστε το σε ταμπλέτα καθώς είναι εξαιρετικά τα γραφικά του για να πάνε χαμένα σε μια μικρή οθόνη και χαρείτε ένα αναίμακτο παιχνίδι κυνηγιού.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες